4G GPS tracker pre rôzne spôsoby monitorovania - AGP-970A

Ultra tenký 4G GPS tracker s magnetickou stranou disponuje vstavaným mikrofónom. Pri tomto 4G GPS je možné nastavovať rôzne funkcie a sledovať presnú polohu cez mobilné aplikácie, internetové prehliadače, alebo pomocou SMS. Tracker je odolný IP66.

148,00 € (s DPH)
Kód:
AGP-970A
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Univerzálne 4G GPS zariadenie je ukryté v rozmerovo malej a tenkej konštrukcii. Zariadenie pracuje na základe telefónnej siete GSM/GPRS od ľubovoľného operátora a signálov z GPS družice. Tracker používa najmodernejšie technológie lokalizácie GPS a AGPS s dvojitým polohovaním.

Umiestnenie GPS trackera je možné monitorovať prostredníctvom mobilných aplikácii pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOS a Android, alebo priamo cez PC pomocou webového rozhrania cez ľubovoľný internetový prehliadač. Polohu zariadenia je možné taktiež kontrolovať okrem už spomínaných možností vyžiadaním lokalizácie prostredníctvom SMS správy so spätným odkazom na polohu cez Google Maps.

Aby mohlo zariadenie komunikovať bezproblémovo na diaľku, je nutné do neho vložiť aktívnu SIM kartu od ľubovoľného operátora. Nastavovanie, obsluha a inštalácia GPS trackera je technicky nenáročná. Zariadenie zvládne obsluhovať aj menej technicky zdatný užívateľ.

Zariadenie má vo svojej konštrukcii zabudovanú nabíjateľnú vysokokapacitnú batériu s kapacitou až 6000 (mAh). V pohotovostnom režime vydrží tracker pracovať až 50 dní (pri aktívnom režime sledovania polohy sa výdrž v závislosti od používania znižuje).

 V aplikácii si môžete nastaviť neviditeľné ploty a pri ich prekročení dnu alebo von vám do aplikácie príde oznam. Tak isto môžete využiť otrasové čidlo ktoré vám pri otrase dá vedieť. Ďalšou funkciou je oznámenie do aplikácie keď zariadenie prekročí vami stanovenú rýchlosť. Podľa nastavenia vďaka zabudovanému mikrofónu môžete na zariadenie aj zavolať a počuť čo sa v jeho okolí odohráva.

Špecifikácia produktu:

Rozmery zariadenia: 99 mm x 61 mm x 24 mm
Hmotnosť: 175g
Pracovná teplota: -20°C až +55°C
Pracovná vlhkosť: 5%-95%
Sim karta: veľkosť nano SIM
Podpora siete a GSM frekvenčné pásma: GSM/GPRS
4g   FDD- LTE:B1 B2 ВЗ В4 В5 В7 В8 В12 (17) В20 В28
TDD-LTE: В38 В39 В40 В41
3g   WCDMA.B1/B5/B8
2g   /900/1800
Chyba frekvencie: ±0.1 ppm
GPS čip: Spreadtrum
Citlivosť GPS: -120 dBm
Naštartovanie GPS: Studený štart:45-120s / Teplý štart: 35s / Horúci štart: 1s
Presnosť GPS: 10 metrov
Batéria: 3.7V, 6000mAh, Li-ion
Výdrž v pohotovostnom režime: 60 dní 
Výdrž v pracovnom režime: 10 dní (záleží od nastavenia prístroja)
Podpora aplikácii: iOS, Android
Webové rozhranie: Možnosť prihlásenia sa cez ľubovoľný internetový prehliadač




Obsah balenia:

1x GPS tracker

1x USB kábel

1x Používateľský manuál

Podrobnosti o produkte
AGP-970A
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa