GSM ploštica N9+ na odposluch priestorov

Tento model GSM odposluch N9+ má v sebe ukryté dva mikrofóny, ktoré dokážu zachytiť čistý zvuk pri automatickej detekcii hlasu. Vďaka svojim malým rozmerom, ktoré sú menšie ako zápalková krabička je zariadenie vhodné pre odposluch akýchkoľvek priestorov.

39,00 € (s DPH)
Kód:
N9+
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Ploštica patrí medzi najlepšiu voľbu v pomere cena a výkon. Vďaka svojím užitočným funkciám a kvalitnému duálnemu a najmä citlivému mikrofónu s jednoduchým ovládaním dosahuje ploštica zrozumiteľne monitorovanie priestorov. Odposluch umožňuje monitorovať priestory prakticky z akéhokoľvek miesta na svete. Dosah signálu GSM modulu ukrytého v zariadení nie je ničím obmedzený, vďaka čomu je možné zariadenie obsluhovať z akéhokoľvek telefónu.

Odposluch navyše disponuje funkciou bežnej GSM ploštice, čo znamená, že je možné kedykoľvek na zariadenie zatelefonovať, pričom Vám zariadenie hovor automaticky zdvihne a vy môžete počúvať, čo sa v tom momente v okolí zariadenia odohráva. Okrem už spomenutej funkcie je možné v zariadení aktivovať funkciu Auto-Call, ktorá zaistí, že vám v momente, keď zariadenie zachytí zvuk z okolia zatelefonuje automaticky na váš mobilný telefón. Zariadenie je schopné zaznamenávať zvuk z okolia v oblasti 2 až 5 metrov.

Do zariadenia stačí vložiť SIM kartu od mobilného operátora s podporou 2G siete, a zariadenie je aktivované. Vďaka miniatúrnym rozmerom je možné zariadenie jednoducho maskovať v akýchkoľvek bežných predmetoch.

Funkcia detekcie zvuku sa aktivuje a deaktivuje na diaľku priamo cez Váš mobilný telefón, stačí na číslo SIM karty, ktorá je vložená v odposluchu zaslať SMS príkaz. Podmienkou správneho fungovania odposluchu je GSM signál v okolí.

Zariadenie má v sebe zabudovanú batériu, ktorá vydrží v režime pohotovosti pri využití hlasovej detekcie 2 až 3 dni a až 5 dní pri vypnutej hlasovej detekcii. 

Vlastnosti zariadenia:

- Zariadenie má miniatúrne rozmery a je menšie ako krabička od zápaliek
- Špičkovo čistý zvuk
- Funkcia automatickej detekcie hlasu (s ovládaním cez SMS na diaľku)
- Dosah mikrofónu 2 až 5 metrov v závislosti od prostredia
- Výdrž v pohotovostnom režime 2 až 3 dni pri zapnutej aktivácii hlasom
- Výdrž v pohotovostnom režime až 5 dní pri vypnutej hlasovej aktivácii
- Jednoduché ovládanie a nastavovanie cez SMS

Technické špecifikácie:

Počet mikrofónov: 2
Maximálna vzdialenosť od mikrofónu: 2 až 5 metrov
Možnosť nepretržitej prevádzky: Nie
Aktivácia hlasom: Áno
Výdrž v pohotovostnom režime: 3 - 5 dní
Výdrž pri nepretržitom odpočúvaní: 120 minút
Rozmery: 4 x 3 x 1 cm
Hmotnosť: 24 gramov

Obsah balenia:

1x GSM odposluch N9+

1x Napájací USB kábel

1x Užívateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
N9+

Tabuľka vlastností

Materiál púzdra
plast
Model
N9+
Rozmery (DxŠxH)
40 x 30 x 13 mm
Váha
25g
Výdrž batérie / šetriaci mód
3 - 5 dní / 120 min
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa