Skrytá kamera 1080p v routeri s výdržou 2 roky

Táto atrapa routera AK-LS009-B so šikovne ukrytou WiFi kamerou s FULL HD rozlíšením a uhlom záberu 145° disponuje aj videním v noci a to do vzdialenosti až 6m, PIR senzorom a dlhou výdržou batérie v pohotovostnom režime až 1 rok. Ovládanie, nastavovanie, prezeranie živého obrazu ako aj záznamu prebieha vzdialene cez aplikáciu pre iOS a Android a zvládne ho aj technicky menej zdatná osoba.

128,00 € (s DPH)
Kód:
AK-LS009-B
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

AK-LS009-B Štýlový model bezpečnostnej kamery ako bezdrôtový router, vybavený inteligentnou Wi-Fi kamerou s vysokým rozlíšením 1080P a s nočným videním až do 6 metrov, ktoré umožní živé vysielanie videa cez deň aj v noci do Vášho smart zariadenia. Zariadenie s mnohými funkciami z neho robí ideálny bezpečnostný prvok pre inteligentný dohľad nad domácnosťou, firmou alebo obchodom 24/7 po celý rok, alebo dva roky. Pri vašej neprítomnosti môže taktiež strážiť činnosť starých rodičov, domácich miláčikov, alebo deti.
router  router

AK-LS009-B zariadenie nepracuje ako naozajstný router. Prístroj má vstavaný mikrofón a reproduktor na prenos zvuku, čo mu umožňuje v prípade potreby používať obojsmernú komunikáciu. Všetky funkcie sa nastavujú priamo v aplikácii, ako napríklad detekcia pohybu, Non Stop nahrávanie, nočné videnie, alarm pohybu. Na tomto zariadení však voľným okom žiadnu kameru nespozorujete. 

Nastavenie kamery a aplikácie zvládne aj menej technicky zdatný užívateľ. Do prístroja môžete dať až 64GB micro SD kartu. Kamera disponuje aj nočným videním a to do vzdialenosti 6 metrov, čo zabezpečí čistý obraz aj v úplnej tme. Prístroj vyzerá ako štandardný router a tak nepriťahuje žiadnu pozornosť. 

Vďaka detekcii pohybu PIR senzorom, šetrí batériu, ktorá vydrží až jeden rok a je tak vhodný na dlhodobý monitoring vybraného priestoru s minimálnym pohybom osôb. ​Štandardne je v routery 1 kus batérie typu 18650 no router podporuje až 4 kusy batérií, ktoré mu zaistia maximálnu výdrž v pohotovostnom režime až 2 roky. 

Ak použijete externé napájanie pomocou pribaleného USB kábla a bežnej USB nabíjačky 5V/1A môže zariadenie nahrávať nepretržite. Batérie začne využívať až pri výpadku elektrickej energie.

Vlastnosti:

- WiFi živé video priamo do smart zariadenia
- Detekcia pohybu a Push alarm správy
- Nočné videnie
- Automatické prepínanie denný / nočný režim
- Umožnená obojsmerná komunikácia (mikrofón aj reproduktor)
- Nahrávanie v slučke
- Podpora mikrofónu a reproduktoru
- PIR alarm
- Detekcia pohybu a hlásenia alarmu
- Dlhá výdrž v pohotovostnom režime
- Možnosť pridať batérie a tak zvýšiť výdrž
- Spolupracujú so systémom Android a iOS (Aplikácia CamSC)

Technické špecifikácie:

Snímač: 2,0 megapixlový CMOS
Rozlíšenie videa: 1920*1080
Rozlíšenie fotografie: 1920*1080
Počet obrázkov za sekundu: 15FPS
Video kódovanie: H.264
Nočné videnie: neviditeľné, 5-6 metrov
Uhol snímania: 145 stupňov
Podpora Micro SD karty: Max 64GB
Spotreba energie v pohotovostnom režime: 500 μA
Spotreba energie: 400 mAh 
Spotreba energie s nočným videním: 640 mAh
Pohotovostný režim jedna batéria: 180 dní
Doba nabíjania jedna batéria: Približne 6 hodín
Podporovaný operačný systém: Android / iOS


Obsah balenia:

1x Wifi kamera ukrytá v routeri

1x USB čítačka SD kariet

1x USB nabíjací kábel 5V/2A

1x Batéria typu 18650

1x Manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-LS009-B
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (4)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa