Kategórie

Výhody nášho zákazníka

Zasielame aj do Českej republiky

Záruka 24 mesiacov na nový tovar

Možnosť vrátiť tovar do 14 dní

Expresné dodanie tovaru do 24 hodín

Diskrétne doručenie zásielky do rúk

Technická podpora a servis

Ochrana osobných a platobných údajov

Vyšetrenie na detektore lži

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookies?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookies?

Rad našich stránok používa súbory cookie, aby sme uchovali:

  • vaše preferencie zobrazenia, napríklad nastavenia kontrastu farieb alebo veľkosti písma.
  • skutočnosť, či ste súhlasili (alebo nesúhlasili) s tým, aby sme využívali súbory cookie na tejto webovej lokalite.

Na našich stránkach používame súbory cookie týchto tretích strán:

  • Google (analytika): __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmli
  • Livechatoo (Zákaznícka podpora a komunikácia cez webové stránky): _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, _ga, filter, gateway_operator, ims, ictpref

Povolenie použitia súborov cookie nie je nevyhnutne potrebné na správne fungovanie webovej lokality, ale poskytne vám to lepší používateľský komfort pri práci s ňou. Súbory cookie môžete vymazať alebo zablokovať. V takomto prípade sa však môže stať, že určité funkcionality webovej lokality nebudú fungovať tak, ako by mali.

Používame aj iné súbory cookies?

Niektoré z našich stránok alebo podlokalít môžu používať dodatočné alebo odlišné súbory cookie než uvedené v predchádzajúcom texte. V takomto prípade budú na predmetnej stránke v osobitnom oznámení o súboroch cookie poskytnuté podrobné údaje o ich použití. Komisia vás môže požiadať, aby ste súhlasili s uchovaním týchto súborov cookie.

Ako kontrolovať súbory cookies

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke AllAboutCookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.


Ochrana osobných údajov spoločnosť Akruks, spol. s r.o.


Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

 

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov.

Spoločnosť Akruks, spol. s r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu www.akruks.sk a web stránky www.detektor-lzi.sk prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom č122/2013Z.z.

Aké presné údaje zhromažďujeme?

Pre realizáciu objednaného tovaru alebo služby od Vás potrebujeme poznať meno prípadne meno firmy, (fakturačnú a prípadne dodaciu adresu),  IČO/DIČ, kontaktnú osobu , dátum narodenia, či rodné číslo, podpis, telefónny a mailový kontakt.

Ďalej evidujeme Vaše zhotovené objednávky cez našu stránku. V prípade osobného vyzdvihnutia objednávky, ktorá bola uhradená vopred cez internet banking, pri vyzdvihnutí reklamácie, či pri preplatení dobropisu od Vás môžeme požadovať predloženie identifikačného dokladu, a to za účelom opatrnosti a predchádzaní vzniku škôd a zamedzeniu legalizácie príjmov výnosov pochádzajúcich z trestnej činnosti. Bez predloženia vyžiadaných dokumentov alebo dokladov Vám môžeme odmietnuť vydať peniaze alebo tovar.

K čomu údaje slúžia?

Pre realizáciu objednávky (obchodnej transakcie)  a dodanie tovaru na určenú adresu potrebujeme komunikovať a poznať vyššie uvedené údaje v tomto dokumente. Tieto konkrétne údaje získame pri Vašej registrácii, a to buď dočasne, alebo na trvalo. Keďže sú osobné údaje získavané za účelom zhotovenia obchodnej transakcie, nie je nutný od Vás žiadať výslovný alebo písomný súhlas.

Údaje, ktoré od Vás nadobudneme získavame s Vašim odsúhlasením. Údaje v prvom rade slúžia na posúdenie Vašej dôveryhodnosti. Na základe toho Vám môžeme ponúknuť ďalšie služby, ktoré sú určené len vybraným zákazníkom.

Ako môžete existujúce dáta ovplyvniť?

Po prihlásení na stránku eshopu www.akruks.sk môžete údaje v administratíve účtu meniť či úplne zmazať. Z účtovných dôvodov nie je možné meniť fakturačné údaje firmy. V prípade, že chcete Vašu registráciu na tvalo zrušiť, stačí ak zašlete e-mail na adresu akruks@akruks.sk


Spokojnosť zákazníkov

Spokojnosť

Zákazníkom garantujeme vrátenie peňazí do 14 dní. V prípade, ak s tovarom nebudete spokojný, vrátime Vám plnú sumu.

Záruka a servis

Záruka a servis

Rýchle a bezproblémové vybavenie vzniknutých reklamácií a servisných oprav.

Kvalita

Kvalita

Ponúkame Vám kvalitné a overené produkty, ktoré pre Vás starostlivo vyberáme a overujeme, pričom nezabúdame na cenovú dostupnosť.

Doprava a doručenie

Doprava

Pri nákupe nad 150€ je u nás doprava zdarma. Ponúkaný tovar, ktorý máme na sklade odosielame do 24 hodín.

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa

Nájdete nás aj v kamennej predajni na ulici Galvaniho 8 v Bratislave.

Komunikujeme

Komunikácia

Komunikujeme telefonicky, e-mailom, osobne a cez chat.