Skrytá kamera 1080P v nástenných hodinkách s WiFi

Nástenné hodiny so zabudovanou skrytou kamerou zhotovujú kvalitný video záznam vo vysokom rozlíšení Full HD spoločne so zvukom. Hodiny majú v sebe zabudovaný vlastný WiFi modul, ktorý umožňuje pripojenie na diaľku prostredníctvom aplikácii z akéhokoľvek miesta na svete s prístupom na internet. Nastavenia, prezeranie živého video záznamu a archív je možné vykonávať priamo v prostredí aplikácie.

90,00 € (s DPH)
Kód:
AKR-IP90 (WiFi) Biela
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

 

Miniatúrna kamera je premyslene ukrytá v konštrukcii nástenných hodín. Skrytú kameru je ťažké odhaliť nakoľko je takmer neviditeľná. Skrytá kamera zhotovuje kvalitný video záznam vo vysokom rozlíšení Full HD spoločne so zvukom. V konštrukcii hodín je zabudovaný citlivý mikrofón, ktorý zaznamenáva zvuky a hlas z okolia. Všetky funkcie kamery je možné jednoducho ovládať z prostredia bezplatnej aplikácií pre smartfóny a tablety s operačnými systémami iOS a Android.

Nástenné hodiny okrem nahrávania skrytých video záznamov plnia aj klasickú funkciu plnohodnotného zobrazovania času. Aby funkcia štandardných hodín fungovala správne je nutné do hodín vložiť jednu tužkovú AA batériu, tak ako to býva štandardom u nástenných hodín, pričom vložená AA batéria je určená len čisto pre funkciu hodín.

Skryta_kamera_1080P_v_nastennych_hodinkach_so_zabudovanym_WiFi_modulom_Popis.jpg

Pre funkciu nahrávania video záznamov cez skrytú kameru je v nástenných hodinách zvlášť zabudovaná vysokokapacitná batéria s kapacitou až 3000mAh, ktorá dokáže poskytnúť pri voľbe nepretržitého režimu až 6 hodín, v prípade režimu nahrávania pri detekcii pohybu sa doba môže predĺžiť v závislosti od počtu detekovaných pohybov pred objektívom kamery. Okrem možnosti napájania priamo z batérie je možné mať hodiny pripojené prostredníctvom dodávaného USB adaptéra s dlhým USB káblom, ktorý zabezpečuje nepretržitú prevádzku bez obmedzení na prísun elektrickej energie.

Zariadenie sa jednoducho nastavuje aj inštaluje. Všetky zhotovené video záznamy je možné prezerať na smartfóne, tablete, alebo PC s čítačkou na pamäťové karty micro SD.

Nastavenia poskytujú možnosť zapnúť vo videách presné zobrazenie dátumu a času pre lepšiu orientáciu pri vyhľadávaní dôležitých momentov. Skrytú kameru je možné nastaviť tak, aby nahrávala video záznam nielen pri detekcii pohybu, ale aj nepretržite bez prestávky. Pričom po zaplnení priestoru na pamäťovej karte zariadenie automaticky prepisuje posledný zhotovený video záznam novo zhotoveným video záznamom. Zariadenie nahráva video záznamy v slučkách. Táto vlastnosť platí aj pri zapnutej funkcii nahrávania pri detekcii pohybu.

Tieto špionážne nástenné hodiny sú ideálne pre všetky druhy interiérových priestorov. Vďaka širokému uhlu zobrazenia až 90° dokážu zachytávať celý priestor v porovnaním s mnohými inými špionážnymi hodinami.

Vlastnosti zariadenia:

- Dokonale skrytá špionážna kamera v konštrukcii nástenných hodín
- Nahrávanie video záznamov spoločne so zvukom vo vysokom rozlíšení 1080P
- Všetky zhotovené video záznamy sa ukladajú na ľubovoľnú veľkosť vloženej micro SD karty až do veľkosti 128GB
- Možnosť prezerať pohľad z kamery na živo, alebo z archívu priamo z prostredia mobilných aplikácii pre iOS a Android
- Zabudovaný WiFi modul a RJ-45 port
- Citlivý mikrofón zaznamenáva zvuky a hlas z okolia
- Možnosť vybrať si z 3 režimov nahrávania (nepretržité nahrávanie, nahrávanie pri detekcii pohybu, nahrávanie pri časovom harmonograme)
- Štandardná funkcia zobrazovania času pomocou ručičiek
- Zabudovaná vysokokapacitná batéria poskytuje dlhotrvajúcu výdrž pri nahrávaní video záznamov (Pri nepretržitom nahrávaní video záznamu až 6 hodín na jedno nabitie)
- Zariadenie je možné napájať priamo z elektrickej zásuvky pomocou dodávaného adaptéra, čím sa zabezpečí prevádzka bez obmedzenia na kapacitu batérie
- Možnosť prehrať video záznamy a fotografie na akomkoľvek zariadení s podporou micro SD kariet
- Jednoduché nastavenie a inštalácia zariadenia

Technické špecifikácie:

Objektív CMOS: 2 megapixel
Rozlíšenie video záznamu:: 1920x1080
Rozlíšenie fotografie: AVI
Počet snímkov za sekundu: 25 fps
Uhol zobrazenia: 90°
Kapacita batérie: 3000 mAh (nabíjateľná)
Nabitie batérie na plnú kapacitu: 6 hodín
Kompresný formát: H.264
Typ pamäte: TF karta (micro SD)
Podpora micro SD: až 128GB
Podpora mobilných aplikácií: iOS a Android
RJ-45 port Áno
Podpora webového rozhrania: Áno
Rozmery zariadenia: 17.8 x 17.8 x 4.8 cm
Hmotnosť: 0,72 kg

Obsah balenia:

1x Nástenné hodiny so skrytou kamerou

1x USB kábel

1x 5V 2A AC adaptér

1x Háčik na upevnenie

1x Pin na reset zariadenia

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKR-IP90 (WiFi) Biela
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (3)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa