DVR modul pre vlastné riešenie skrytej Full HD kamery v predmetoch

Tento modul AKR-M005 poskytuje užívateľovi možnosť skryť špionážnu kameru do akéhokoľvek ľubovoľného predmetu v domácnosti a vyrobiť si tak vlastnú kamufláž skrytej kamery. Takto skrytá kamera je ťažko odhaliteľná, keďže zariadenie neni pripojené na WiFi ani GSM sieť a nič nevysiela.

120,00 € (s DPH)
Kód:
AKR-M005 (DVR)
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis zariadenia:

S týmto inteligentným riešením kamerového modulu môžete ľahko vytvoriť svoj vlastný špionážny produkt. Skrytý modul s kamerou môžete vložiť prakticky do akéhokoľvek ľubovoľného zariadenia, dôležité je aby v zariadení bol priestor zodpovedajúci veľkosti modulu. Zariadenie bolo navrhnuté tak, aby ho hoci aj menej technický zdatný užívateľ bol schopný ľahko obsluhovať a nastavovať. Tento modul patrí medzi vychytané novinky trhu.

Zariadenie zhotovuje kvalitný video záznam v rozlíšení Full HD 1080p, 720p, 480p spoločne so zvukom. Zariadenie má v sebe zabudovaný citlivý mikrofón, ktorý zaznamenáva hlasy a zvuky z jeho okolia. Video sa môže nahrávať aj bez zvuku ak si to užívateľ nastaví. Všetky zhotovené záznamy zariadenie ukladá na vloženú ľubovoľnú micro SD kartu až do veľkosti 128GB. Záznamy je potom možné sledovať priamo na počítači, alebo notebooku, stačí vybrať SD kartu, vložiť ju do pribalenej čítačky a zasunúť do počítača.

Za zmienku stojí určite spomenúť funkciu detekcie pohybu, ktorá zabezpečí, že zariadenie začne nahrávať záznamy na vloženú micro SD kartu len v prípade dôležitých momentov, kedy sa pred objektívom zariadenia začne niečo odohrávať, čo má neskôr pozitívny vplyv na dlhšiu výdrž batérie a taktiež na kapacitu vloženej micro SD karty. Je na výber päť úrovní citlivosti na pohyb.

V zariadení je možné spustiť aj nepretržité nahrávanie video záznamu, čo má však vplyv na batériu. Pri zvolení kontinuálneho nahrávania zariadenie vydrží zhotovovať video záznam až 4 hodiny na jedno nabitie. Alternatívnym riešením je možnosť mať pripojené zariadenie k elektrickej zásuvke pomocou dodávaného USB kábla a adaptéra ( adaptér neni súčasťou balenia ), čím sa zabezpečí, že zariadenie bude pracovať nepretržite bez akýchkoľvek obmedzení.

V prípade, že sa video záznamami zaplní pamäť vloženej micro SD karty je možné nastaviť funkciu automatického prepisovania najstaršieho zhotoveného záznamu novým. V záznamoch je samozrejme možné zapnúť tzv. pečiatku s presným dátumom a časom pre ľahšiu orientáciu pri hľadaní dôležitého momentu.

Vlastnosti zariadenia:

- Jednoduché a hlavne flexibilné zhotovenie konštrukcie miniatúrnej kamery a zariadenia pre ukrytie do akéhokoľvek bežného predmetu.
- Miniatúrna nenápadná kamera, umiestnená na pásovom vodiči.
- Nahrávanie video záznamov vo vysokom rozlíšení Full HD spoločne so zvukom.
- Možnosť zapnúť detekciu pohybu pričom zariadenie nahráva záznam na vloženú micro SD kartu, len v tých momentoch, keď sa pred objektívom skrytej kamery niečo udeje.
- Podpora ľubovoľnej micro SD karty až do veľkosti 128GB.
- Citlivý mikrofón, ktorý zachytí akýkoľvek zvuky, alebo hlasy z okolia.
- Externá vysokokapacitná batéria až 1200mAh s dlhou výdržou nahrávania.
- Možnosť pripojiť zariadenie priamo k elektrickej sieti pomocou dodávaného USB kábla a adaptéra ( adaptér neni súčasťou balenia ) pre nepretržitú prevádzku zariadenia.
- Jednoduchá obsluha zariadenia.
- Možnosť zapnutia/vypnutia automatického prepisovania posledného zhotoveného záznamu.
- Časová pečiatka s presným dátumom a časom zobrazená vo videu pre ľahšiu orientáciu.

Technické špecifikácie:

Rozlíšenie videa: 1080p, 720p, 480p
Počet snímkov za sekundu: 30 fps
Kompresia: H.264
WDR funkcia: Áno
CMOS snímač: 2.0 MPx
Uhol zobrazenia: 90°
Podpora micro SD karty: 32 - 128 GB
Výdrž batérie: Pri nepretržitom nahrávaní cca 4 hodiny
Batéria: Nabíjateľná 1200mAh
Doba nabíjania: 2 až 3 hodiny
Dĺžka pasového vodiča kamery: 15 cm
Veľkosť kamery s objektívom: 8x8mm
Certifikácia: CE, RoHS

Obsah balenia:

1x DVR špionážny modul s kamerou

1x Externá batéria

1x USB kábel

1x USB čítačka SD kariet

1x Reset pin

1x Užívateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKR-M005 (DVR)
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (10)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa