Špionážna USB nabíjačka so skrytou Full HD WiFi kamerou

Bežná USB nabíjačka s dvomi USB výstupmi a zabudovanou miniatúrnou kamerou, ktorá zhotovuje video záznam v rozlíšení Full HD spoločne so zvukom na vloženú micro SD kartu a zároveň prenáša živý obraz cez WiFi internet až k Vám do mobilného telefónu. K takejto skrytej kamere neodmysliteľne patrí funkcia detekcie pohybu, vďaka ktorej neprídete o dôležité dianie v priestore pred objektívom.

87,90 € (s DPH)
Kód:
AkMn-23
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Nerozoznateľná ukrytá miniatúrna kamera vo vnútri nabíjačky pre smartfóny, tablety a iné zariadenia zabezpečuje diskrétne nahrávanie a prenos videa priamo do Vášho smart telefónu. Nabíjačka dokáže zhotovovať hodiny skrytých video prenosov a záznamov so zvukom v rozlíšení Full HD 1080p, alebo HD 720p podľa toho čo si nastavíte. Zariadenie disponuje dvoma režimami nahrávania videa, a to konkrétne detekciou pohybu a nepretržitým nahrávaním. Všetky zhotovené videá sa ukladajú na vloženú micro SD kartu až do veľkosti 128GB. V zariadení je možné zapnúť funkciu zobrazenie presného dátumu a času na zhotovených záznamoch. Môžete zapnúť funkciu kde pri zaplnení SD karty sa automaticky začnú vymazávať najstaršie záznamy a nahradzovať ich budú tie nové záznamy, čo zaručuje nepretržitý chod zariadenia. Dobrou funkciou je zapnúť / vypnúť nahrávanie zvuku, čo dokážete ušetriť tiež nejaké to miesto na SD karte.


Prezrieť všetky zhotovené videá môžete cez aplikáciu, alebo vyberiete micro SD kartu a videa prehrajte za pomoci USB čítačky v počítači.

Zariadenie sa veľmi jednoducho ovláda, stačí zapojiť adaptér do predlžovačky, alebo zásuvky na stene, stiahnuť aplikáciu do chytrého telefónu a spárovať najprv cez P2P sieť s nabíjačku a s aplikáciou, následne za pomoci aplikácie s domácou WiFi sieťou. Podrobný návod na túto operáciu nájdete priložený k zariadeniu v slovenskom jazyku. Nastavovať a ovládať to dokáže aj technicky menej zdatná osoba.

Vlastnosti zariadenia:

- Miniatúrna kamera nahráva záznam v rozlíšení 1080p a 720p vo formáte .AVI
- V zariadení je dokonale ukrytý mikrofón, ktorý zachytáva všetky zvuky z okolia pri nahrávaní videa
- Možnosť vybrať si z dvoch režimov nahrávania: pohybovou detekciou, kontinuálnym nahrávaním
- Funkcia nahrávanie v slučke, prepisovanie najstarších záznamov novými pri zaplnení micro SD karty
- Je možné zapnúť zobrazovanie aktuálneho času a dátumu priamo na zhovených videách
- Do zariadenia je možné vložiť ľubovoľnú micro SD kartu až do veľkosti 128GB, je potrebné SD kartu naformátovať v zariadení
- Pomocou jedného USB výstupu je možné nabíjať akékoľvek zariadenie s podporou USB


Technické špecifikácie:

Rozlíšenie nahrávaného videa: 1920 x 1080
Rozlíšenie videa na obrazovke MT:   SD / HD / FHD
Snímky za sekundu: 25 fps
Video kódovanie: MPEG-H Part2/HEVC (H.265) (hvd)
Video formát: mp4
Pamäť: Podpora micro SD do 128GB  
Funkčná USB nabíjačka: Áno iba jedna zástrčka 2,1A
Napájanie: Priamo z el. zásuvky
Hmotnosť: 54 g
Rozmery: 57 x 25 x 44 mm


Obsah balenia:

1x USB nabíjačka so skrytou kamerou

1x redukcia do siete

1x Manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AkMn-23
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (14)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa