Športové okuliare s FULL HD kamerou a zvukom

AK-R8000 sú okuliare s polarizačnými sklami a majú módny, športový dizajn, sú pohodlné na nosenie a dajú sa použiť aj ako nahrávacie zariadenie, ktoré vám uvoľní ruky pri nahrávaní estetických videí a fotografií a to celé dve hodiny pri výkone. Sú určené pre športy ako jazda na bicykli, na koni, korčuliach, lyžiach, tiež pri rybolove, horolezectve, ďalej pri cestovaní alebo na bežné nosenie.

120,00 € (s DPH)
Farba
  • oranžová
Kód:
AK-R8000
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Tieto okuliare AK-R8000 sú zároveň štýlovým a praktickým doplnkom. Okuliare majú uprostred svojej konštrukcie umiestnenú kameru, ktorá je schopná zaznamenávať kvalitný video záznam v rozlíšení Full HD (1920x1080P) spoločne so zvukom celé dve hodiny na vloženú micro SD kartu až do vami zvolenej pamäťovej kapacity (maximálne 32GB).

Zariadenie má na pravej strane konštrukcie rámu dve otváracie časti a to port na vloženie mikro SD kartu a port USB na nabíjanie. Čas plného nabitia je približne 120 minút. Vďaka gumeným ochranám vydržia aj silnejší dážď či striekajúcu vodu.

S nenápadnou skrytou kamerou v okuliaroch nahrávate presne to čo máte pred sebou, pričom máte voľné ruky. Full HD okuliare sú skvelou voľbou pre užívateľov, ktorí potrebujú zhotovovať zreteľný, kvalitný video záznam so zvukom pri rôznych situáciách, bez toho, aby používali ruky. Tieto špeciálne okuliare majú širokú škálu využitia, jednoducho sa ovládajú jedným tlačidlom a sú ľahko prenosné. Zhotovené video súbory je možné prenášať z mikro SD karty do Vášho počítača, alebo notebooku.

Okuliare majú anti-ultrafialové polarizačné sklá, ktoré znižujú jas a odlesky, lepšie chránia vaše oči a rozjasňujú váš pohľad. Tieto multifunkčné okuliare môžu byť vašim dobrým spoločníkom v každodennom živote.

Ako jedna z ďalších funkcií je funkcia web kamery. Pripojením okuliarov na USB kábel a počítač môžete získať obraz priamo do počítača napríklad pre program Skype, WhatsApp a iné.



Vlastnosti zariadenia:

- Skvelý dizajn bežne vyzerajúcich športových okuliarov
- Polarizačné tónované sklá
- Zachytávanie fotografii a videa so zvukom
- Funguje aj ako web kamera
- Jednoduché ovládanie
- Po pripojení okuliarov pomocou USB kábla sa zariadenie načíta ako bežný USB kľúč s obsahom.
- Výdrž batérie je približne 2 hodiny video záznamu.


Technické špecifikácie:


Kamera CMOS: 5 Mpix
Rozlíšenie videa: Full HD (1920x1080)
Počet obrázkov za sekundu: 30 fps
Uhol kamery: 65°
Formát videa: AVI
Video kódek: M-JPEG
Rozlíšenie web kamery: 720P
Formát fotografie: 8MP 4:3 JPG
Rozlíšenie fotografie: 3264 x 2448
Vnútorná pamäť: SD karta, max 32GB
Spotreba pamäte: 1h / približne 9GB
Zabudovaný mikrofón: Áno
Napájanie: 500mAh - polymérová lítiová batéria
Rozhranie: USB 2.0
Nabíjanie: 5V / 1A
Prevádzková teplota: od -5° ~ 40°
Rozmery zložených okuliarov: 155 x 70 x 40mm
Dĺžka ramienka: 135mm
Hmotnosť zariadenia: 55g

Obsah balenia:

1x Okuliare s Full HD kamerou

1x USB kábel

1x Puzdro

1x Čistiaca utierka

1x Manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-R8000
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (4)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa