GPS lokátor a tracker v zadnom svetle e-bicykla

GPS lokátor a tracker AGP-110-4G je vyrobený pre použitie na e-bicykle a bicykle. Zariadenie je dobre kamuflované a nenápadné. Vďaka tomuto GPS zariadeniu budete mať vždy presnú informáciu o polohe a stave bicykla. Na zariadení sa dá zapnúť alarm na otras vďaka čomu vám pri pohybe bicykla príde hláška s dátumom a časom do mobilu. Svetlo samozrejme vykonáva svoju funkciu svetla blikaním, svietením.

99,00 € (s DPH)
Kód:
AGP-110-4G
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

GPS lokátor a tracker AGP-110-4G je vyrobený pre použitie na e-bicykle a bicykle s presným zameraním GPS polohy a zaznamenávaním prejdenej trasy 24/7. Táto prejdená trasa sa ukladá na server a vy si ju môžete šesť mesiacov spätne pozrieť, prípadne vyexportovať cez počítač do súboru excelu. Podľa nastavení môžete dostávať upozornenia pri pohybe alebo pri prekročení nastaveného neviditeľného plotu a všetky tieto upozornenia sa zapisujú do denníku v aplikácii pre Android, iOS, alebo internetového prehliadača kde na veľkej obrazovke máte všetko prehľadné. Zariadenie sa ovláda a komunikuje cez mobilnú aplikáciu pre iOS(Apple), Android, web prehliadač, prípadne cez SMS príkazy.

AKRUKS AGP110-4G GPS svetlo pre e-bike

Na zariadenie sa dá zatelefonovať z telefónneho čísla, prístroj to položí a pošle SMS s aktuálnou polohou a stavom prístroja. V aplikácii si môžete nastaviť ľubovoľný počet takzvaný neviditeľný GEO plot maximálnej veľkosti okruh 5 km, vďaka čomu vám príde vždy hlásenie (zvlášť sa zapína "von" a zvlášť "dnu") keď zariadenie prekročí tento plot smerom von aj dnu. Všetky tieto upozornenia sa zapisujú do denníka kde si to viete ľahko skontrolovať. Samozrejmosťou je zapnutie a vypnutie upozornení, upozornenia môžu biť zvukom / vibráciou. Keď sa zariadenie nehýbe, prejde do šetriaceho režimu a šetrí batériu. Stav batérie vidíte on-line v aplikácii pričom aplikácia vás upozorní pri poklese batérie pod 20% aby ste ju stihli včas dobiť. V aplikácii vidíte stav zariadenia či je v pohybe alebo stojí, ak stojí tak ako dlho, ďalej ukazuje silu GPS signálu počet a typ družíc, dátum a čas, orientáciu na svetovú stranu a presnú adresu. V aplikácii na mape vidíte polohu prístroja a polohu vášho mobilného telefónu reálne, vzdialenosť vzdušnou čiarou. 

Vlastnosti zariadenia:

- Mapy, licencia, aplikácia, prístup na server doživotne v cene prístroja chránene menom a heslom
- Možnosť kedykoľvek skontrolovať aktuálnu polohu aj to či sa GPS zariadenie hýbe alebo stojí
- Prezeranie histórie prejdenej trasy šesť mesiacov dozadu
- Nastavenie ľubovoľného počtu neviditeľných GEO oplotení s funkciou vstupu dnu a von
- Oznámenie že batéria sa vybíja
- Vode a prachu odolné keď je zariadenie v puzdre vydrží namočenie v 1,5m hlbokej vode

Technické špecifikácie:

Podpora siete: GPS+AGPS+LBS+WIFI+BD+GLONASS
Frekvenčné pásma:: FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA, GSM 800 / 900 / 1800 MHz GPRS
G-senzor: Trojosový snímač zrýchlenia
Studený štart GPS: 35 - 80s
Teplý štart GPS: 1s
Presnosť GPS: 5 - 10m
Výdrž v pohotovostnom móde: 10 dní
História prejdenej trasy: Áno, 6 mesiacov
Vibrácie: Áno
3G senzor: Áno
Teplotná odolnosť: -40℃ ~85℃
Pracovná vlhkosť: 5%-95%
Odolnosť: IP65
Batéria: 3,7V 3000mAh
Rozmer zariadenia: 105 x 60 x 28 mm
Váha aj s držiakom: 130g

Obsah balenia:

1x GPS tracker v svetle

1x Držiak

1x Bezpečnostný kľúč a skrutka

1x USB kábel

1x Používateľský manuál SK



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AGP-110-4G
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (8)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa