LED lampa s ukrytou špionážnou plošticou

AKR7023 ja ľahká prenosná LED lampa s vstavanou batériou a odposluchom s kvalitným zvukom s dosahom 2 - 4 m. Odposluch má funkciu automatického volania pri zachytení okolitého zvuku. Odposluch funguje nezávisle na tom čo robí lampa. Lampa AKR7023 môže biť aj stále pripojená na elektrickú sieť cez bežnú nabíjačku 5V/1A. LED lampa má dotykové zapínanie troch teplôt svetla.

95,00 € (s DPH)
Kód:
AKR7023
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

AKR7023 ja ľahká prenosná LED lampa s vstavanou batériou a odposluchom s kvalitným zvukom s dosahom 2 - 4 m. Po nabití lampy sa dajú dotykom zapínať tri rôzne teploty svetla a pridržaním prsta nastaviť intenzitu svetla, no po vložení SIM karty od mobilného operátora s podporou 2G siete je pripravená na použitie s odposluchom nezávisle či je zapnutá alebo vypnutá. Vďaka a kvalitnému duálnemu a najmä citlivému mikrofónu s jednoduchým ovládaním dosahuje ploštica zrozumiteľne monitorovanie priestorov. Odposluch umožňuje monitorovať priestory prakticky z akéhokoľvek miesta na svete. Dosah signálu GSM modulu ukrytého v zariadení nie je ničím obmedzený, vďaka čomu je možné zariadenie obsluhovať z akéhokoľvek telefónu.

AKR7023 - LED lampa

Odposluch navyše disponuje funkciou bežnej GSM ploštice, čo znamená, že je možné kedykoľvek na zariadenie zatelefonovať, pričom vám zariadenie hovor automaticky zdvihne a vy môžete počúvať, čo sa v tom momente v okolí zariadenia odohráva. Okrem už spomenutej funkcie je možné v zariadení aktivovať funkciu Auto-Call, ktorá zaistí, že vám v momente, keď zariadenie zachytí zvuk z okolia zatelefonuje automaticky na váš mobilný telefón. Zariadenie je schopné zaznamenávať zvuk z okolia v oblasti 2 až 5 metrov. Odposluch funguje stále vo všetkých režimoch aj pri vypnutej lampe. Častým volaním sa samozrejme batéria vybíja čím ju bude potrebné častejšie nabíjať. Lampa môže biť aj stále napájaná pribaleným USB káblom z bežnej nabíjačky od mobilného telefónu 5V/1A

Vlastnosti zariadenia:

- Bežná LED lampa s tromi teplotami svetla a nastaviteľnou intenzitou svietenia
- Lampa nebliká ani pri fotení s mobilným telefónom
- Ohýbateľná stojka všetkými smermi
- Dotykové zapínanie vypínanie
- Vstavaná nabíjateľná batéria
- Dlhá výdrž batérie pri svietení, samozrejme jej výdrž sa skracuje používaním odposluchu
- GSM odposluch na diaľku cez mobilný telefón
- Funkcia automatickej detekcie hlasu (s ovládaním cez SMS na diaľku)

Technické špecifikácie:

Materiál: biely plast ABS
Počet LED: 20 ks
Spojenie odposluchu: GSM 2G
Batéria: 18650, 3.7V, 3350mAh Li-ion
Doba nabíjania batérie: 2 - 3 hod - micro USB 5V / 2A
Výdrž batérie: 6 hod. najsilnejšie svetlo; 20 hod. šetrné svetlo pre oči
Odposluch non-stop: Áno, pri externom napájaní
Rozmer: základňa 120 x 20 mm, svetlo 90 x 50 mm, stojka 275 mm
Váha: 183g

Obsah balenia:

1x LED lampa- AKR7023

1x USB kábel

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKR7023
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa