Externé IR 940nm svetlo pre kamery s nočným videním

Toto externé svetlo ľudským okom neviditeľné svieti na vlnovej dĺžke 940nm čo je určené pre kamery. 6 infračervených diód dosvieti až 9 metrov pričom ho môžete umiestniť kdekoľvek nezávisle od kamery presne podľa potreby. Svetlo potrebuje napájanie z bežnej mobilnej nabíjačky. Svojim spôsobom je to kamuflované ako USB rozbočovač. Svetlo sa zapína a vypína automaticky podľa svetla v miestnosti.

37,00 € (s DPH)
Kód:
AKi-r02
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Ak máte málo svetla pri nočnom obraze z kamery, môžete si prikúpiť tento externý zdroj svetla, ktorý môžete umiestniť niekde v kontrolovanom priestore tak aby nesvietilo priamo do objektívu kamery. Vďaka tomuto svetlu budú vaše nočné zábery dostatočne nesvietené. Svetlo potrebuje zvlášť napájanie a má na sebe dve USB zásuvky ktoré môžu slúžiť na nabíjanie telefónov alebo na napájanie kamery v závislosti kde bude svetlo umiestnené. Svetlo obsahuje 6 IR diód o vlnovej dĺžke 940nm s dĺžkou dosvietenia až 9 metrov čo by malo bohate stačiť. 


Technické špecifikácie:

Typ prisvietenia: Automaticky prepína deň/noc
Dosah prisvietenia: 9 metrov
Počet IR diód: 6 ks 940nm
Kamufláž: 2x USB výstup
Napájanie: 5V/2A
Rozmery: 52 x 52 x 52 mm

Obsah balenia:

1x Externé svetlo

1x USB kábel

1x Manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKi-r02
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (11)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa