Detektor dymu so skrytou IR 330° otočnou kamerou

AKRTY20 je dômyselné ukrytá kamera v atrape detektoru dymu s otáčaním 330°, neviditeľným nočným videním do 5m, detekciou pohybu, obojsmernou komunikáciou. Zariadenie vyzerá ako ozajstný hlásič dymu čím nevzbudzuje žiadne podozrenie na skrytú kameru. Vďaka otáčaniu a detekcie pohybu budete o všetkom čo sa deje pred objektívom kamery informovaný.

155,00 € (s DPH)
Kód:
AKRTY20
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

WiFi kamera AKRTY20 ukrytá v detektore dymu je kvalitne spracovaná kamera poháňaná z batérie prípadne pribaleným USB káblom. Aplikácia TUYA má mnoho funkcii, môžete si napríklad nastaviť aby ste boli upozornení keď bude zariadenie vypnuté zo sieti. Cez aplikáciu môžete kameru otáčať o 330°. Kamera má držiak aby sa dala namontovať na strop.

Kamera disponuje funkciou detekcie pohybu s tromi stupňami citlivosti. Pri zachytení akéhokoľvek pohybu dostanete do aplikácie správu. Kontrola detekcie pohybu sa dá v aplikácii plánovať. Ak potrebujete nahrávať bez prestávky je aj taká možnosť zo zapnutím / vypnutím funkcie premazávania najstaršieho záznamu najnovším. Samozrejmosťou je vytvorenie plánu nahrávania, zapnutie / vypnutie konkrétneho dňa v týždni ako aj nastavenie konkrétnej hodiny zapnutia a vypnutia. V aplikácii si pohodlne viete skontrolovať zaplnenie SD karty ako aj ju formátovať ak je potrebné. Kamera disponuje mikrofónom a reproduktorom vďaka čomu môžete ak chcete na diaľku viesť obojsmernú komunikáciu. Nahrávanie zvuku sa dá vypnúť. Video so zvukom a fotografie si môžete robiť cez aplikáciu aj priamo do telefónu. Okrem toho sa ukladajú aj na vloženú SD kartu a to do veľkosti až 128Gb, alebo si môžete zaplatiť CLOUD.

Kamera a účet sa dá zdieľať s viacerými účastníkmi. Vďaka tomu že kamera pracuje s aplikáciou TUYA si môžete nastavovať aj hlasové povely na ovládanie kamery. Kamera sa jednoducho páruje s aplikáciou a zvládne to aj menej zdatný jedinec. Ku kamere dávame zrozumiteľný slovenský manuál kde je všetko vysvetlené krok po kroku. Ak by ste mali aj napriek tomu problém kameru spárovať neváhajte nás kontaktovať radi pomôžeme.

Balenie obsahuje aj nálepku ktorú si nalepíte na miesto montovania detektoru dymu a podľa vyznačených dier si ľahko navŕtate otvory pre skrutky a držiak. Jednou s možností je aj použiť obojstranne lepiacu nálepku a prilepiť detektor na kuchynskú linku, poprípade iný nábytok alebo hladký povrch.

Vlastnosti zariadenia:

- Možnosť kameru otáčať o 330°
- Možnosť viesť obojsmernú komunikáciu
- Funkcia detekcie pohybu aj podľa plánu
- Nahrávanie v slučke ( po zaplnení SD karty nahradí najstarší záznam najnovším )
- Sledovanie živého obrazu na smartfóne Android / iOS kdekoľvek sa práve nachádzate
- Jednoduché nastavovanie a prezeranie archívu záznamov cez kvalitnú aplikáciu TUYA
- Nahrávanie videa so zvukom a robenie fotografii priamo do mobilnej aplikácie

Technické špecifikácie:

Obrazový senzor: 2.0 mega pixel CMOS
Rozlíšenie: 1920 x 1080 px
Počet obrázkov za sekundu: 25 fps
Kompresia videozáznamu: H.264
Uhol obrazu: 145°
Uhol vodorovného otočenia: 330° - cez aplikáciu
Nočné videnie: dosah 5 metrov Infra led 940nm neviditeľné ľudským okom
Komunikácia: Obojsmerná - mikrofón a reproduktor
Detekcia pohybu: Áno, hlásenia do aplikácie - programovateľná
Úložisko: Max. 128 Gb micro SD karta
Batéria: 2600 mAh doba nabíjania cca 6 hodín
Spotreba cez deň: 250 mAh
Spotreba v noci s zapnuté IR: 500 mAh
Napájanie: USB káblom a adaptérom 5V/2A
Rozmery: priemer 140 mm výška 80 mm
Váha: 259g

Obsah balenia:

1x Detektor dymu AKRTY20

1x Držiak

1x Nálepka s vyznačenými otvormi pre presnejšie vŕtanie pri montáži do stropu

1x Nálepka na nalepenie

1x Balík skrutiek a hmoždienok

1x USB čítačka SD kariet

1x USB kábel

1x Používateľský manuál SK



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKRTY20
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa