Špionážna Wi-Fi kamera ukrytá v digitálnych hodinách

AKA030 sú hodiny s ukrytou špionážnou WiFi kamerou s podporou mobilných aplikácii. Kvalitný obraz je možné na živo sledovať priamo cez mobilné aplikácie pre iOS a Android. Obraz vo vysokom rozlíšení na mobilnom telefóne je dostatočne svetlý. Video záznam so zvukom sa ukladá na micro SD kartu, pričom môžete robiť video a foto záznamy aj priamo do mobilu. Kamera sa jednoducho ovláda.

100,00 € (s DPH)
Kód:
AKA030
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Skrytá kamera je nenápadne ukrytá priamo v hodinách s veľkým ukazovateľom času. Skrytá kamera nahráva kvalitný video záznam spoločne so zvukom.
Vďaka zabudovanému WiFi modulu je možné po spárovaní s WiFi sieťou ku kamere vzdialene pristupovať cez bezplatnú aplikáciu. Kamera sa jednoducho páruje, nastavuje a ovláda. Zariadenie zvládne obsluhovať aj menej technicky zdatný užívateľ.

Po spárovaní je možné zariadenie prakticky ihneď začať plnohodnotne používať. Aplikácia umožňuje bez obmedzení sledovať video záznam na živo, alebo zo zhotovených záznamov „z archívu“ z akéhokoľvek miesta na svete s prístupom na internet. Rovnako ako prezeranie videa je možné nastavovať funkcie kamery priamo v aplikácii. Nastavenia kamery v aplikácii obsahujú pár rozličných nahrávacích režimov.
V zariadení je možné si vybrať z pomedzi troch nahrávacích režimov, ako sú pohybová detekcia, kontinuálne nahrávanie v kuse, nahrávanie podľa denného časového plánovania od - do.

Pri nastavení režimu kontinuálneho nahrávania zariadenie nahráva bez prestávky, pričom ukladá video záznamy na micro SD kartu v časových slučkách. V prípade, že sa pamäť na micro SD karte naplní, zariadenie automaticky začne prepisovať najstarší zhotovený video záznam najnovším.

Pri nastavení nahrávania na princípe zachytenia pohybu zariadenie nahráva len keď je pred objektívom kamery zachytený pohyb. Pri tejto funkcii sa dá nastaviť citlivosť a aj časový rozvrh od - do má strážiť pohyb.  

Poslednou možnosťou je nastavenie režimu nahrávania od-do ktoré sa automaticky spustí a ukončí podľa nastavenia. Dá sa nastaviť dva časové intervaly, kedy bude zariadenie nahrávať.

Vo všetkých video nahrávkach, alebo fotografiách je zaznamenaný presný dátum a čas priamo v obraze. Táto funkcia slúži pre lepšiu orientáciu v čase pri vyhľadávaní dôležitých momentov v nahrávkach a ako aj dôkaz kedy bol skutok spáchaný.

Všetky video záznamy a fotografie z archívu je kedykoľvek možné stiahnuť priamo do mobilného telefónu, alebo tabletu prostredníctvom mobilnej aplikácie. Taktiež je možné záznamy prezerať priamo na počítači, notebooku, alebo TV. Zo zariadenia stačí vybrať micro SD kartu a vložiť ju do jedného zo spomínaných zariadení.

Hodiny sa dodávajú spoločne s nabíjateľnou vysoko kapacitnou batériou. Zariadenie je možné pripojiť k sieti cez adaptér čím môže bežať non-stop.

Skrytú špionážnu WiFi kameru v hodinách je možné použiť pri množstve dokazujúcich a bezpečnostných prípadoch ako v kancelárii vo firme, tak aj doma.


Vlastnosti zariadenia:


- Dokonale ukrytá neviditeľná špionážna kamera v stolových hodinách.
- Nahrávanie video záznamov spoločne so zvukom.
- Ukladanie video záznamov na vloženú ľubovoľnú micro SD kartu až do 128Gb.
- Nahrávanie s detekciou pohybu.
- Sledovanie obrazu a zvuku na živo a z archívu.
- Nastavovanie a ovládanie priamo v bezplatnej aplikácii pre smartfóny a tablety s operačnými systémami iOS a Android.
- Zariadenie je dodávané s vysokokapacitnou batériou, vďaka ktorej je možné zabezpečiť prevádzku zariadenia na niekoľko hodín.
- Tri užitočné nahrávacie režimy video záznamov: nepretržité nahrávanie, nahrávanie pri detekcii pohybu, podľa denného plánu.
- Jednoduché párovanie, nastavenie a ovládanie v rozhraní bezplatnej aplikácie.


Technické špecifikácie:


Video rozlíšenie: 1080P
Počet snímkov za sekundu: 20 fps
Kapacita batérie: Li-ion 18650 batéria 3,7V
Výdrž batérie: 180 minút
Mikrofón: Zabudovaný (Synchronizované nahrávanie zvuku s videom)
Podpora pamäte: micro SD karta 128Gb
Podpora mobilných aplikácii: Áno, iOS a Android
Typ rozhrania: 5-pin USB
Nabíjacie napätie: DC-5V / 2A
Rozmer zariadenia: 146 x 68 x 29 mm
Váha: 162 g

Obsah balenia:

1x Špionážne hodiny so skrytou kamerou

1x USB kábel

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKA030
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (13)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa