Mikro slúchadlo s 2G/4G GSM modulom pre vzdialenú komunikáciu

Špičkový kompaktný GSM modul bezdrôtovo komunikuje s mikro slúchadlom, ktoré nie je po zasunutí do zvukovodu viditeľné. Tajná komunikácia prebieha obojsmerne pri jednoduchom vytočení telefónneho čísla SIM karty, ktorá je vložená v zariadení. Zariadenie sa jednoducho používa bez nutnosti zložitých nastavení.

180,00 € (s DPH)
Kód:
AK-10L
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Po vložení SIM karty (bez PIN kódu) od ľubovoľného operátora a zapnutí GSM modulu je zariadenie možné ihneď používať. Zabudovaný GSM modul príma automaticky hovor od volajúcej osoby. Po automatickom prijatí hovoru zariadenie vysiela hovor „obojsmerne“ priamo do mikro slúchadla. Okrem toho, že je možné počúvať skryté nápovedi v mikro slúchadle, je možné dávať inštrukcie osobe s ktorou je vedený tajný rozhovor, a to vďaka zabudovanému citlivému mikrofónu. Dosah signálu medzi slúchadlom a zariadením je 10 m.

AK-10L s GSM modulom a zabudovaným mikrofónom prenáša telefonický rozhovor do dodávaného mikro slúchadla pomocou predurčenej frekvencie. Dodávané mikro slúchadlo patrí medzi jedno z najmenších dodávaných modelov na trhu. Vďaka svojej miniatúrnej veľkosti je prakticky neodhaliteľné. Neviditeľné slúchadlo má prispôsobivý tvar, ktorý zabraňuje úniku zvuku z ucha. Výdrž vymeniteľnej batérie, ktorá sa vkladá do slúchadla je približne 6 hodín, výdrž zabudovanej vysoko kapacitnej batérie v GSM boxe je až 6 hodín.

Zariadenie sa často využíva pri skúškach, na obchodných stretnutiach, či konferenciách a využívajú ho najmä študenti, úradníci, podnikatelia, čí súkromní detektívi.

Vlastnosti zariadenia:

- Zariadenie so zabudovaným GSM modulom a mikrofónom, ktoré má vo svojej konštrukcii zabudovanú aj vlastnú nabíjateľnú batériu
- Zariadenie je možné spojazdniť na sieti od ľubovoľného mobilného operátora
- Má v sebe zabudovaný vlastný citlivý mikrofón vďaka ktorému je možné viesť s tajným kontaktom obojsmernú komunikáciu
- Po vložení SIM karty bez PIN kódu je zariadenie možné ihneď používať, po vytočení telefónneho čísla sa hovor automaticky zdvihne
- V prípade, že sa batéria v mikro slúchadle vybije je možné ju jednoducho vymeniť za novú
- Dlhá výdrž batérie v slúchadle
- Batéria v zariadení AK-10L sa nabíja pomocou dodávaného mikro USB kábla, zariadenie je schopné sa dobiť na plnú kapacitu približne za 2 hodiny
- Zariadenie sa jednoducho obsluhuje

Technické špecifikácie:

GSM frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
Bezdrôtová komunikácia: Áno
Kapacita batérie GSM modulu: 600 mAh
Dĺžka hovoru: cca 6 hodín
Doba nabíjania: 2 hodiny
Batéria do slúchadlá:
Citlivosť mikrofónu: 38 dB
Podpora ľubovoľného operátora: Áno
Formát SIM karty: Nano SIM
LED indikátor: Áno
Vzdialenosť medzi slúchadlom a zariadením: do 10 - 15m
Rozmer mikro slúchadla: 10 x 5mm
Rozmer zariadenia: Ø55 mm hrúbka 15mm

Obsah balenia:

1x AK-10L s GSM modulom

1x Mikro slúchadlo

2x Mikro batéria do slúchadla

1x USB kábel

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-10L
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (2)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa