Univerzálny GPS tracker pre rôzne spôsoby monitorovania - AGP-930C

GPS tracker so silnými magnetmi s možnosťou sledovania presnej polohy cez mobilné aplikácie, internetové prehliadače, alebo SMS s bohatým výberom rôznych funkcii, odolný IP65.

180,00 € (s DPH)
Kód:
AGP-930C
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Univerzálne GPS zariadenie je ukryté v rozmerovo malej a tenkej konštrukcii. Zariadenie pracuje na základe telefónnej siete GSM/GPRS od ľubovoľného operátora a signálov z GPS družice. Tracker používa najmodernejšie technológie lokalizácie GPS a AGPS s dvojitým polohovaním.

Umiestnenie GPS trackera je možné monitorovať prostredníctvom mobilných aplikácii pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOS a Android, alebo priamo cez PC pomocou webového rozhrania cez ľubovoľný internetový prehliadač. Polohu zariadenia je možné taktiež kontrolovať okrem už spomínaných možností vyžiadaním lokalizácie prostredníctvom SMS správy so spätným odkazom na polohu cez Google Maps.

Aby mohlo zariadenie komunikovať bezproblémovo na diaľku, je nutné do neho vložiť aktívnu SIM kartu od ľubovoľného operátora. Nastavovanie, obsluha a inštalácia GPS trackera je technicky nenáročná. Zariadenie zvládne obsluhovať aj menej technicky zdatný užívateľ.

Zariadenie má vo svojej konštrukcii zabudovanú nabíjateľnú vysoko kapacitnú batériu s kapacitou až 6000 (mAh). V pohotovostnom režime vydrží tracker pracovať až 150 dní (pri aktívnom režime sledovania polohy sa výdrž v závislosti od používania znižuje).

LK 930C rozmery

Špecifikácia produktu:

Rozmery zariadenia:

108 mm x 67 mm x 30 mm

Hmotnosť: 305g
Podpora siete: GSM/GPRS
GSM frekvenčné pásma: 850/900/1800/1900MHz
GPS čip: UBLOX
Citlivosť GPS: -159dBm
Presnosť GPS: 5 metrov
Batéria: 3.7V, 12000 mAh, Li-ion
Výdrž v pohotovostnom režime: 150 dní
Podpora aplikácii: iOS, Android
Webové rozhranie: Možnosť prihlásenia sa cez ľubovoľný internetový prehliadač




Obsah balenia:

1x GPS tracker

1x Nabíjačka

1x USB kábel

1x Používateľský manuál

Podrobnosti o produkte
AGP-930C
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa