Vodotesný 4G GPS modul pre výcvik stredne veľkých a veľkých psov

Ideálne riešenie pre online sledovanie domácich miláčikov s presným zameraním GPS polohy a zaznamenávaním prejdenej trasy 24/7. Aplikácia spolupracuje so systémom Android, iOS, web prehliadačom, prípadne cez SMS príkazy. Podľa nastavení môžete dostávať upozornenia pri pohybe obojku alebo pri prekročení nastaveného neviditeľného plotu. Cez aplikáciu môžete posielať rôzne druhy vibrácii do obojka.

96,00 € (s DPH)
Kód:
AGP-105B
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Ideálne riešenie pre online sledovanie domácich miláčikov s presným zameraním GPS polohy a zaznamenávaním prejdenej trasy 24/7. Táto prejdená trasa sa ukladá na server a vy si ju môžete šesť mesiacov spätne pozrieť, prípadne vyexportovať do súboru excelu. Podľa nastavení môžete dostávať upozornenia pri pohybe obojku alebo pri prekročení nastaveného neviditeľného plotu a všetky tieto upozornenia sa zapisujú do denníku v aplikácii pre Android, iOS, alebo internetového prehliadača kde na veľkej obrazovke máte všetko prehľadné. Zariadenie sa ovláda a komunikuje cez mobilnú aplikáciu, web prehliadač, prípadne cez SMS príkazy.

AKRUKS Vodotesný 4G GPS modul pre výcvik stredne veľkých psov - AGP-105B

Cez aplikáciu môžete do obojka posielať šesť vibračných a dva zvukové príkazy na jednotlivé povely, čím učíte psa poslušnosti bez toho aby ste naňho museli kričať alebo ho niekde ďaleko naháňať. Psa si jednoducho naučíte na jednotlivé vibrácie čím ho budete môcť na diaľku ovládať - napríklad privolať, sadnúť, ľahnúť. Po nastavení sa na zariadenie dá zatelefonovať zo spárovaného telefónneho čísla, prístroj to automaticky zdvihne a vy môžete počúvať čo sa v blízkosti zariadenia deje. V aplikácii si môžete nastaviť ľubovoľný počet takzvaný neviditeľný plot maximálnej veľkosti okruh 5 km, vďaka čomu vám príde vždy hlásenie keď zariadenie prekročí tento plot smerom von aj dnu. Všetky tieto upozornenia sa zapisujú do denníka kde si to viete ľahko skontrolovať. Samozrejmosťou je zapnutie a vypnutie upozornení a to zvukom / vibráciou. V aplikácii sa dá nastaviť od koľkej - do koľkej nechcete biť rušený plus jedno hlavné telefónne číslo ktoré sa môže dovolať na zariadenie. Aplikácia zároveň každý deň skontroluje a ukazuje koľko bolo zariadenie v pohybe a koľko sa nehýbalo. Keď sa domáci miláčik nehýbe, zariadenie prejde do šetriaceho režimu a šetrí batériu. Stav batérie vidíte on-line v aplikácii pričom aplikácia vás upozorní pri poklese batérie pod 20% aby ste ju stihli včas dobiť.

Vlastnosti zariadenia:

- Mapy, licencia, aplikácia, prístup na server doživotne v cene prístroja chránene menom a heslom
- Možnosť posielať vibračné a zvukové povely do zariadenia na výcvik psa
- Počítanie prejdených krokov a oddychového času keď sa domáci miláčik nehýbe
- Prezeranie histórie prejdenej trasy šesť mesiacov dozadu
- Nastavenie ľubovoľného počtu neviditeľných GEO oplotení s funkciou vstupu dnu a von
- Oznámenie že batéria sa vybíja
- Možnosť kedykoľvek skontrolovať aktuálnu polohu aj to či sa domáci miláčik hýbe alebo nie
- Vode a prachu odolné keď je zariadenie v puzdre vydrží namočenie v 1,5m hlbokej vode

Technické špecifikácie:

Podpora siete: GPS+AGPS+LBS+WIFI+BD+GLONASS
Frekvenčné pásma:: FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA, GSM 850/900/1800/1900MHz GPRS
Štart GPS: 35 - 80s
Presnosť GPS: 5 - 10m
Výdrž v pohotovostnom móde: 30 dní
História prejdenej trasy: Áno, 6 mesiacov
Vibrácie: Áno
3G senzor: Áno
Odolnosť: IP65  max namočenie do 1,5m hlbokej vody
Batéria: 3,7V 900mAh
Rozmer zariadenia: 70 x 40 x 17 mm
Váha: 65g

Obsah balenia:

1x GPS tracker pre psa

1x Obojok pre psa

1x Vode a prachu odolný obal

1x USB kábel

1x Používateľský manuál SK



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AGP-105B
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (3)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa