Smerový mikrofón pre váš mobilný telefón

AKds12 je ľahký, prenosný bezdrôtový mikrofón, ktorý si upnete na oblečenie a nahrávanie môže behom pár sekúnd začať. Nepotrebujete sťahovať žiadnu aplikáciu pre iOS a Android. Mikrofón zachytí zvuk presne z vašich úst čisto a zreteľne. Dosah spojenia je približne 20m bez prekážok. AKds12 je vhodný pri tvorbe novinárskych rozhovorov, videí do sociálnych sieti.

43,20 € (s DPH)
Farba
  • biela
  • čierna
Kód:
AKds13 - USB C
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

AKds12 je ľahký, prenosný bezdrôtový mikrofón, ktorý si nenápadne upnete na oblečenie a nahrávanie môže behom pár sekúnd začať. Tento mikrofón je pre vás perfektné riešenie. Mikrofón váži iba 8,2 gramov, prijímač má necelých 5 gramov a môžete si ho veľmi rýchlo a pohodlne dobíjať v prenosnom puzdre kdekoľvek sa práve nachádzate v teréne. Nikde sa vám tak nestratí. Mikrofón s prímačom je plug and play, ihneď pripravený na prevádzku. Stačí len prijímač zastrčiť do zásuvky telefónu a všetko sa automaticky spáruje bez toho, aby ste museli sťahovať dodatočné aplikácie.

Bezdrôtový mikrofón AKds12 má frekvenciu 2,4 GHz a dokáže synchronizovať vysoké tóny s vysokým rozlíšením v reálnom čase. Mikrofón môže dosiahnuť prenosovú vzdialenosť v ideálnych podmienkach až 20 m. Zároveň môže nahrávať až 80 kHz stereo.
Mikrofón je vhodný pre nahrávanie videa, ako sú napr. krátke videá, živé komentáre na TikTok, YouTube a Facebook, rozhovory atď.

Na výber máte rovno z niekoľkých variantov. Vybrať si môžete mikrofón, ktorý je kompatibilný k vášmu telefónnemu zariadeniu podľa koncovky llightning, USB - C, iOS alebo Android. 2 mikrofóny využijete napríklad pri nahrávaní rozhovorov, kedy dostanú mikrofón obaja zúčastnení a zvuk sa tak bude nahrávať do jedného zariadenia z oboch mikrofónov. Druhá možnosť je používať jeden mikrofón a keď sa vybije dáte ho nabíjať a zatiaľ používate druhý mikrofón.



Technické špecifikácie:

Frekvenčný rozsah: 2,4 GHz
Rozsah frekvenčnej odozvy: 20-20 KHz
Citlivosť: -32DB (1DB=1V/PA@1KHz)
Oneskorenie prenosu: 18 ms
Odstup signálu od šumu: 64dB
Dosah bezdrôtového prenosu: 20m (bez prekážok)
Bezdrôtová prenosová vzorkovacia rýchlosť: 44,1K, 16BIT
Vstupné napätie: DC4,854V
Nabíjací prúd: asi 65 mA
Kapacita batérie: 73 mAH
Spotreba energie: ≤45UA
Pracovný čas: cca 6 h
Doba nabíjania: cca 50 min adaptérom 5V/1A
Materiál: ABS + PC
Farba: Čierna


Obsah balenia:


1x Bezdrôtový mikrofón

1x Prijímač (USB-C alebo lightning podľa zvolenej varianty)

1x Nabíjací kábel

1x Manuál

Podrobnosti o produkte
AKds13 - USB C
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa