4G IP kamera, IP66 s PIR a nočným videním

AKF14G je malá 4G batériová kamera pripojená na internet cez SIM kartu mobilného operátora s nízkou spotrebou a FHD1080P obrazom. Disponuje PIR senzorom pohybu a nočným videním. Na jedno nabitie vydrží až 90dní. Jednoduchá inštalácia, netreba ťahať žiadne káble, vode odolná, záznamy sa ukladajú na SD kartu, vzdialený prístup cez aplikáciu Android a iOS. Táto kamera je výborná náhrada za fotopascu.

169,00 € (s DPH)
Kód:
AKF14G
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Táto kamera malých rozmerov AKF14G je vyrobená pre pripojenie prostredníctvom 4G mobilnej siete čo znamená že do kamery vložíte SIM kartu s predplateným internetom od mobilného operátora a kamera je po zapnutí hneď na internete, takže nie je potrebné ťahať žiadne zbytočné káble. Kameru môžete umiestniť kdekoľvek zrovna potrebujete keďže je batériová s nízkou spotrebou. Kameru nastavíte a už si sama robí svoju prednastavenú robotu, podľa nastavení môžete dostávať správy o pohybe alebo pozerať živý obraz. Kamera má širokouhlý záber obrazu.

Kameru predávame aj so solárnym panelom   Solárny panel vďaka ktorému sa už nemusíte starať o stav a nabíjanie batérie.

AKF14G disponuje PIR senzorom pohybu čo vám zaručí že na nahrávke nebudú falošné pohyby ako to býva u starších modelov. Detekcia pohybu sa v aplikácii dá vypnúť a kamera môže nahrávať nepretržite alebo vôbec nemusí nahrávať. Detekcia pohybu sa dá nastaviť na konkrétne dni v týždni v štyroch časových úsekoch. Tak isto sa dá samostatne zapnúť a vypnúť hlásenia o zachytenom pohybe. Dĺžka nahrávaného videa po zachytení pohybu sa dá nastaviť na 5, 10, 20, 30 sekúnd samozrejme pokým pohyb pretrváva kamera nahráva nepretržite. Pri zapnutí funkcie "detekcia pohybu" si môžete vybrať tri citlivosti na pohyb čím dokážete ignorovať napríklad pohyb vášho psa, mačky poprípade inej zvery. Po nastavení alarmu sa dá jedným kliknutím v aplikácii zapínať a vypínať. Ďalšou dobrou funkciou je možnosť zapnúť zvukovú výstrahu, čo znamená že kamera pri zachytení pohybu začne cez reproduktor vydávať varovný signál čo môže potencionálneho zlodeja odplašiť.

S vstavaným IR nočným videním a vďaka citlivému snímaču budete vidieť čistý a ostrý obraz aj v úplnej tme do veľkej vzdialenosti. Na jedno nabitie bez solárneho panelu vydrží až 2 - 3 mesiace, všetko záleží od frekvencie pozerania obrazu a pohybu v jej blízkosti.

Kamera sa jednoducho inštaluje vďaka magnetickému držiaku, stačí držiak dvomi skrutkami prichytiť alebo nalepiť a kameru už podľa ľubovôle si pri magnetizujete na potrebný uhol. Kamera môže biť namontovaná aj hore nohami v aplikácii sa obraz dá na stálo obrátiť. Telo kamery je z pevného plastu, vode a prachu odolného. Videozáznamy so zvukom, ktoré kamera vytvára sa ukladajú na SD kartu alebo Cloud. Vzdialený prístup cez mobilnú aplikáciu spolupracuje so systémom Android a iOS(Apple). Všetky záznamy si môžete prezerať a sťahovať na diaľku do vášho mobilného telefónu, alebo môžete SD kartu vysunúť a pozerať na počítači. Samozrejmosťou je možnosť robiť si fotky a videozáznamy zo živého obrazu a zo záznamu aj priamo do galérie mobilného telefónu. Kamera má vstavaný reproduktor a mikrofón vďaka tomu môžete viesť obojsmernú komunikáciu ako zavolať deti na obed, alebo zakríknuť na zlodeja že polícia je už na ceste pričom je tu aj možnosť zmeny hlasu na mužský alebo ženský. Táto kamera je výborná náhrada za fotopascu, stačí malá úprava farebnosti, po dohode vieme upraviť.



Vlastnosti zariadenia:

- Pripojenie cez 4G mobilnú sieť SIM kartou
- Širokouhlý obraz FULL HD
- PIR senzor na detekciu pohybu
- Automatické prepínanie deň / noc
- Nízka spotreba dlhá výdrž batérie
- Ukladanie záznamov na SD kartu alebo CLOUD (CLOUD si treba prikúpiť)
- Prehrávanie a sťahovanie záznamov z archívu na diaľku
- Živý obraz kedykoľvek a kdekoľvek sa nachádzate
- Hlásenia o pohybe do aplikácie mobilného telefónu Android a iOS (za aplikáciu sa neplatí)
- Obojsmerná komunikácia vďaka zabudovanému citlivému mikrofónu a reproduktoru, možnosť meniť hlas
- Všetky nastavenia podľa Vašich preferencií na jednom mieste v aplikácii
- Jednoduchá montáž a ovládanie, manuál v slovenčine


Technické špecifikácie:


PIR senzor:110° Širokouhlý
Obrazový senzor: 1/3* progresívny snímač CMOS
Citlivosť snímača: 1 Lux
Rozlíšenie videa: 1920*1080@15fps
Kódovanie záznamu: MPEG-H Part2/HEVC (H.265) (hvd)
Uhol objektívu: 110° Širokouhlý
Nočné videnie: 9ks LED infračervené svetlo 850mm fotosenzitívny filter s automatickým prepínaním,
Dosah nočného videnia: 10m
Veľkosť úložiska: max. SD karta 64Gb (FAT32) alebo zaplatiť Cloud
Spotreba úložiska: 60min / 200Mb
Napájanie: 2ks 18650 3,7V 3350mAh
Nabíjanie: 3-4 hodiny
Audio: Vstavaný 38db mikrofón
Vstavaný 8Ω1W reproduktor
Stupeň ochrany: IP66
Zásuvka na nabíjanie: USB "C"
Sledovanie súčasne na živo: Štyria užívatelia naraz / zdieľanie sedem užívateľov
Rozmery: 100 x 60 x 55mm so stojanom 125mm
Váha: 235g / 270g

Obsah balenia:

1x Kamera s batériami AKF14G

1x Stojan

1x USB kábel

2x Skrutka + hmoždinka

1x Používateľský manuál SK



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKF14G
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa