320° otáčacia 1080P Wi-Fi kamera pre domáce zvieratá

WiFi kamera AK-TY016 pre kontrolu vášho domáceho miláčika disponuje s 320° PAN otáčaním pomocou aplikácie Tuya, snímačom 2,0 Mega HD 1080P s vysokým rozlíšením a objektívom ktorý si dokážete ručne nakloniť 15° nahor / nadol pričom je dostatočne širokouhlý. Nočné videnie do vzdialenosti až 5 m. Obraz a zvuk z kamery ako aj záznamy môžete sledovať kdekoľvek sa nachádzate cez váš smartfón, tablet.

160,00 € (s DPH)
Kód:
AK-TY016
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

WiFi kamera AK-TY016 pre kontrolu vášho domáceho miláčika je kvalitne spracovaná kamera poháňaná buď batériami (v balení je len jedna batéria ale možnosť je vložiť štyri batérie), alebo pribaleným adaptérom. Jedna batéria vydrží približne osem hodín a v aplikácii si môžete nastaviť aby ste boli upozornení keď bude zariadenie vypnuté (keď sa batérie vybijú). Cez aplikáciu môžete kameru otáčať o 320°. Náklon objektívu kamery 15° nahor / nadol sa dá nastaviť ručne. Kamera má na základní multifunkčné otvory, vďaka ním môžete buď nasunúť nožičky aby mohla stáť na zemy či nábytku, alebo môžete kameru namontovať na strop. Aplikácia Tuya má možnosť prevrátenia obrazu.

otáčanie 15°                                   otáčanie 320°

Kamera disponuje funkciou detekcie pohybu s tromi stupňami citlivosti. Pri zachytení akéhokoľvek pohybu dostanete do aplikácie správu. Kontrola detekcie pohybu sa dá v aplikácii plánovať. Ak potrebujet nahrávať bez prestávky je aj taká možnosť zo zapnutím / vypnutím funkcie premazávania najstaršieho záznamu najnovším. Samozrejmosťou je vytvorenie plánu nahrávania, zapnutie / vypnutie konkrétneho dňa v týždni ako aj konkrétnej hodiny zapnutia a vypnutia. V aplikácii si pohodlne viete skontrolovať zaplnenie SD karty ako aj ju formátovať ak je potrebné. Kamera disponuje mikrofónom a reproduktorom vďaka čomu môžete s vaším miláčikom na diaľku viesť obojsmernú komunikáciu. Nahrávanie zvuku sa dá vypnúť. Video so zvukom a fotografie si môžete robiť cez aplikáciu aj priamo do telefónu. Okrem toho sa ukladajú aj na vloženú SD kartu a to do veľkosti až 64Gb, alebo si môžete zaplatiť CLOUD. Kamera a účet sa dá zdielať s viacerími účastníkmi. Vďaka tomu že kamera pracuje s aplikáciou Tuya si môžete nastavovať aj hlasové povely na ovládanie kamery. Kamera sa jednoducho páruje s aplikáciou a zvládne to aj menej zdatný jedinec. Ku kamere dávame zrozumitelný slovenský manuál kde je všetko vysvetlené krok po kroku. Ak by ste mali aj napriek tomu problém kameru spárovať neváhajte nás kontaktovať radi pomôžeme.

Vlastnosti zariadenia:

- Možnosť kameru otáčať o 320°
- Náklon objektívu kamery 15° nahor / nadol
- Možnosť viesť obojsmernú komunikáciu
- Funkcia detekcie pohybu podľa plánu
- Nahrávanie v slučke
- Sledovanie živého obrazu na smartfóne Android / iOS kdekoľvek sa práve nachádzate
- Jednoduché nastavovanie a prezeranie archívu záznamov cez kvalitnú aplikáciu Tuya
- Nahrávanie videa so zvukom a robenie fotografii priamo do mobilnej aplikácie

Technické špecifikácie:

Obrazový senzor: 2.0 mega pixel CMOS
Rozlíšenie: 1920 x 1080
Počet obrázkov za sekundu: 15 fps
Kompresia videozáznamu: H.264
Uhol obrazu: 145 stupňov
Uhol vodorovného otočenia: 320 stupňov - cez aplikáciu
Uhol zvyslého otočenia: 15 stupňov - manuálne
Nočné videnie: dosah 5 metrov Infra led 940nm neviditelné ludským okom
Komunikácia: Obojsmerná - mikrofón, reproduktor
Detekcia pohybu: Áno, hlásenia do aplikácie
Úložisko: Max. 64 Gb micro SD karta
Napájanie: Batérie 4ks 18650 Li-ion 3.7V v balení jeden kus
USB káblom a adaptérom 5V/2A súčasť balenia
Životnosť batérie: 1 ks - 8 hodín
Rozmery: 177 x 86 x 86 mm
Váha: 370g

Obsah balenia:

1x Kamera AK-TY016

1x Batéria 18650 Li-ion 3.7V

3x Silikónové nožičky

1x USB čítačka SD kariet

1x USB kábel

1x adaptér 5V/1A

1x Používateľský manuál SK



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-TY016
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa