Profesionálna mini rušička zabraňujúca nahrávaniu zvuku

Nahrávať rozhovor či vaše vlastné nápady je dnes už jednoduché. V dnešnej dobe vás môže špehovať, odpočúvať každý amatér aj profesionál preto je dôležité aby ste si svoje nápady, myšlienky chránili pred druhými. Vďaka najnovšej technológii rušičiek HARP dokážete znížiť riziko odpočúvania a nahrávania na minimum. Uchovajte svoje výskumy, informácie a nápady v tajnosti.

10 800,00 € (s DPH)
Kód:
AKS-miniHARP
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Chráňte svoje súkromie s prenosnou rušičkou, ktorá ochráni únik Vašich osobných informácií. Táto mini HARP rušička je ideálna v prípade, že potrebujete chrániť svoje súkromie napríklad pri obchodných stretnutiach, rokovaniach, jednaniach, osobných stretnutiach alebo jednoduchom rozhovore s blízkymi.

Tento profesionálny produkt prináša bezpečnosť do vášho súkromia, domova a podnikania vďaka integrovanej špičkovej technológii, ktorá zabraňuje nahrávaniu zvukových nahrávok vo vašej blízkosti. Umožňuje  diskrétne znemožniť nahrávanie vašej konverzácie a vďaka jej rozmerom ju môžete používať kedykoľvek a kdekoľvek.

Profesionálna mini rušička zabraňujúca nahrávaniu zvuku HARP


Nie je žiadnym tajomstvom, že vaša obchodná inteligencia je v dnešnej dobe viac ohrozená ako kedykoľvek predtým. Práve kvôli tomu je potrebné znížiť a minimalizovať riziko odpočúvania a zlomyseľných nahrávok a zároveň uchovávať rozhovory, svoje výskumy a nápady v tajnosti.
Nikdy nie je istota, že pripojené zariadenia vás neodpočúvajú. Vaše duševné vlastníctvo, nápady a úspech sú ľahko odhaliteľné, pokiaľ ich aktívne nechránite pred zlodejmi a konkurentmi, a zlomyseľnými osobami, ktoré odpočúvajú.
Dnes tak môže urobiť takmer každý, kto chce zbierať hovorené informácie. Inteligentné, smart, odpočúvacie prepojené zariadenia sú všade, od zástrčiek cez káble, steny, stoly a spotrebiče. Sofistikované zabudované či voľné hlasové záznamníky sú dostupné a ľahko sa skrývajú, čo môže narúšať vaše súkromie a tak získať cenné informácie.
Toto zariadenie vám úspešne pomôže zabezpečiť vaše konverzácie, ktoré ostanú za každých okolnosti súkromné a vy budete mať istotu a pokoj na duši.

Špičková technológia pre vlády je teraz uvedená aj ako spotrebiteľský model. Najvyššie vlády a vedúci pracovníci na celom svete používajú túto oceňovanú technológiu a dizajn. 

Profesionálna mini rušička zabraňujúca nahrávaniu zvuku HARP   

Výhody a vlastnosti zariadenia:

• Chráňte osobné rozhovory a znížte riziko firemnej špionáže alebo vydierania pomocou najpokročilejšieho verbálneho chrániča reči na trhu.

• Pre akúkoľvek veľkosť priestoru, plne škálovateľný systém s aplikáciou na správu viacerých jednotiek je možné diaľkovo ovládať cez Bluetooth.

• Dôkladne testované v laboratóriu v porovnaní s najnovšími hardvérovými a softvérovými nástrojmi na čistú a zlepšenú frekvenciu ľudskej reči.

• Navrhnutý odborníkmi na bezpečnosť, aby chránil vaše osobné diskusie pred nahrávaním. Zabezpečte hovorenú konverzáciu stlačením tlačidla pomocou najlepšej technológie prenosnej ochrannej rušičky na svete.

• Diskrétne, prenosné, jednoduché na použitie a inštaláciu.

• Navrhnuté tak, aby sa zmestili priamo do každého moderného domova, miestnosti, kancelárie, do kaviarne alebo na dôležité stretnutia.

• Vytvára hemisférickú oblasť ochrany, vydáva diskrétne hladiny hluku nepočuteľné ľuďmi, zabraňuje väčšine zariadení v počúvaní a nahrávaní

• Rýchla aktivácia - rýchla aktivácia stlačením tlačidla alebo pomocou mobilnej aplikácie, získajte prístup k aktualizáciám systému na svojom smartfóne.

• Už nemusíte hovoriť potichu, či šepkať. Buďte samí sebou na osobných stretnutiach a predchádzajte tajnému nahrávaniu.

Vyjadrenie výrobcu:
„V roku 2014 sme vytvorili ochranu proti odpočúvaniu HARP. V súčasnosti ho používajú vlády a najvyšší predstavitelia po celom svete na ochranu svojich osobných diskusií pridaním novej vrstvy ochrany. Pevne veríme, že nielen vládam alebo inštitúciám by sa mali poskytnúť nástroje, aby mohli slobodne hovoriť. Na základe toho sme vytvorili personalizovanú veľkosť rušičky HARP s rovnakou robustnou, špičkovou, ocenenou ochranou."

Použitie

Použitie prístroja je jednoduchou záležitosťou, je bez nutnosti akejkoľvek inštalácie. Vďaka integrovanej batérii môžete rušičku používať aj v teréne.

Nevýhody iných druhov audio nahrávacích rušičiek:

Väčšina zariadení na rušenie audio nahrávacích zariadení pracuje na princípe tvorby šumu alebo hluku podobného reči. Táto metóda je veľmi účinná, ale má niektoré nevýhody - prácu týchto zariadení je počuť, a preto často krát prekáža účastníkom v rozhovore.
Navyše, nie je možné použiť tento druh rušičky tajne, avšak s touto rušičkou môžete blokovať odpočúvacie zariadenia tajne a diskrétne, bez toho, aby o tom niekto tušil.

Podrobnosti o produkte
AKS-miniHARP
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa