Ultrazvuková rušička diktafónov a odposluchov (BugHunter)

Ultrazvuková rušička navrhnutá pre skrytú a nenápadnú ochranu rozhovoru pred odpočúvaním a zaznamenávaním dôverných či diskrétnych informácií. Slúži na blokovanie nahrávania audio záznamov behom jednaní či stretnutí. Rušička je tichá, veľmi ťažko odhaliteľná. 7 ultrazvukových vysielačov zaručuje prerušenie nahrávania na mobilný telefón ale aj z profesionálnych diktafónov.

1 992,00 € (s DPH)
Kód:
AKBH-001
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Zariadenie absolútne nenarúša osobný rozhovor a bráni akémukoľvek možnému nahrávaniu a vyhotovovaniu audio záznamov prostredníctvom smartfónov, cez jednoduché odposluchy až po profesionálne diktafóny ako sú Edic, Soroka, Gnom. Slúži na znemožnenie zhotovovania audio záznamov počas schôdzok, či rokovaní. Vďaka tomu, že rušenie prebieha na báze ultrazvuku, tak prevádzku rušičky nie je počuť. Môžete ju nenápadne zapnúť, a znemožniť nahrávanie konverzácie bez toho, aby o tom druhá strana vedela. Ultrazvuková rušička vám umožní diskrétne znemožniť nahrávanie vašej konverzácie. Rovnako tak vás môže chrániť aj pred takmer všetkými formami odpočúvania na diaľku.

Ultrazvuková rušička diktafónov a odposluchov

Výhody a vlastnosti zariadenia:

• Nenápadný dizajn, vďaka rozmerom 170 x 95 x 31mm je prístroj veľmi kompaktný, a môžete ho nosiť neustále pri sebe.

• Prístroj pracuje tajne. Ultrazvukové interferencie generované zariadením nie sú počuť, pretože frekvencia ultrazvukového hluku je nad úrovňou ľudského sluchu. Perfektná ochrana pred zaznamenaním konverzácie.

• Znemožňovanie nahrávania zariadení s mikrofónom bez ohľadu na ich typ. Odposluchy, rekordéry, vstavané inteligentné telefóny, digitálne diktafóny, drôtové a bezdrôtové mikrofóny, odpočúvacie zariadenia.

• Integrovaná batéria - Ultrazvuková rušička diktafónov má integrovanú 12V batériu. Prístroj však môže byť napájaný aj externým 12V adaptérom.

• Možnosť akustického (počuteľného) rušenia pre zvýšenie dosahu

• Možnosť pripojenia až dvoch externých ultrazvukových reproduktorov pre ešte väčší výkon

• 7 výkonných ultrazvukových vysielačov

• Bezpečnosť používania – Vzhľadom k nízkemu výkonu ultrazvukového žiarenia potláčajúceho záznamové zariadenia, je celkom bezpečný pre prevádzku. Zariadenie sa neprehrieva a taktiež nevytvára akékoľvek elektromagnetické pole.


Použitie

Použitie rušičky je jednoduchou záležitosťou. Zariadenie stačí nabiť a zapnúť pomocou otočného spínača. Po tom, čo spínač zacvakne, rozsvieti sa dióda zelenej farby, ktorá označuje, že prebieha rušenie. Pri otočení spínačom sa aktivuje dodatočný režim, ktorý zvyšuje efektivitu rušenia, ale je už počuteľný.

Nevýhody iných druhov audio nahrávacích rušičiek:

Väčšina zariadení na rušenie audio nahrávacích zariadení pracuje na princípe tvorby šumu alebo hluku podobného reči. Táto metóda je veľmi účinná, ale má niektoré nevýhody - prácu týchto zariadení je počuť, a preto často krát prekáža účastníkom v rozhovore. Navyše, nie je možné použiť tento druh rušičky tajne.
Ďalší populárny typ zariadenia na rušenie audio nahrávacích zariadení sú elektromagnetické rušičky. Tie vytvárajú špeciálny elektromagnetický šum, ktorý zasahuje do odpočúvania. Bohužiaľ, tento elektromagnetický šum nevytvára dostatočný vplyv na mnoho modelov moderných, digitálnych, nahrávacích zariadení, alebo je ich vzdialenosť rušenia príliš malá.




Špecifikácia zariadenia:

Dosah:  3-7 metrov 
Vysielanie: 7 ultrazvukových vysielačov
Dva režimy: Ultrazvukové a možnosť počuteľného (akustického) rušenia pre zvýšenie dosahu
Napájanie: 12V, nabíjanie cca 10 hodín
Batéria: 1200 mAh
Prevádzková doba: Až 6 hodín
Reproduktory: Možnosť pripojiť 2 ultrazvukové reproduktory pre lepší výkon
Pracovná teplota: +5 až +40° C
Rozmery: 170 x 95 x 31 mm
Hmotnosť: 300 g
Rozsah prevádzkových teplôt: +5°C ~ +55°C
Podrobnosti o produkte
AKBH-001
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa