Profesionálna rušička v reproduktore

Nahrávať hlas, rozhovor či vaše vlastné nápady je dnes už jednoduché. V dnešnej dobe vás môže špehovať, odpočúvať každý amatér aj profesionál preto je dôležité aby ste si svoje nápady, myšlienky chránili pred druhými. Vďaka najnovšej technológii rušičky AKJS-23-01 dokážete znížiť riziko odpočúvania a nahrávania na minimum. Uchovajte svoje výskumy a nápady v tajnosti.

1 900,00 € (s DPH)
Kód:
AKJS-23-01
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Chráňte svoje súkromie rušičkou, ktorá ochráni únik vašich nápadov a plánov pri rokovaniach. Táto rušička AKJS-23-01 je ideálna v prípade, že potrebujete chrániť svoje súkromie napríklad pri osobných a obchodných stretnutiach, rokovaniach, jednaniach, alebo jednoduchom rozhovore s blízkymi.

Tento profesionálny produkt prináša bezpečnosť do vášho súkromia, domova a podnikania vďaka integrovanej špičkovej technológii, ktorá zabraňuje nahrávaniu zvukových nahrávok vo vašej blízkosti. Umožňuje  diskrétne znemožniť nahrávanie vašej konverzácie a vďaka jej dizajnu ju môžete používať kedykoľvek a kdekoľvek.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Vaša obchodná inteligencia je v dnešnej dobe viac ohrozená ako kedykoľvek predtým. Práve kvôli tomu je potrebné znížiť a minimalizovať riziko odpočúvania a zlomyseľných nahrávok a zároveň uchovávať rozhovory, svoje výskumy a nápady v tajnosti.

Nikdy nie je istota, že pripojené zariadenia vás neodpočúvajú. Vaše duševné vlastníctvo, nápady a úspech sú ľahko odhaliteľné, pokiaľ ich aktívne nechránite pred zlodejmi a konkurentmi, a zlomyseľnými osobami, ktoré odpočúvajú.

Dnes tak môže urobiť takmer každý kto chce zbierať hovorené informácie. Inteligentné, smart odpočúvacie prepojené produkty môžu biť všade, od zástrčiek cez káble, steny, stoly a spotrebiče. Sofistikované zabudované či voľné hlasové záznamníky sú dostupné a ľahko sa skrývajú, čo môže narúšať vaše súkromie a tam môžu získať cenné informácie.


Toto zariadenie vám úspešne pomôže zabezpečiť vaše konverzácie, ktoré ostanú za každých okolnosti súkromné a vy budete mať istotu že sa nedostali do nesprávnych rúk.



Výhody a vlastnosti zariadenia:

• Chráňte osobné rozhovory a znížte riziko firemnej špionáže alebo vydierania pomocou najpokročilejšieho verbálneho chrániča reči na trhu.

• Pre akúkoľvek veľkosť priestoru, je možné diaľkovo ovládať.

• AKJS-23-01 je efektívne rušiace zariadenie, vytvárajúci komplexný rušiaci signál v ultrazvukovom pásme nad bodom ľudského sluchu čím zabraňuje väčšine zariadení v počúvaní a nahrávaní.

• Systém vysokokvalitných ultrazvukových meničov riadených mikroprocesorom, ktorý dosahuje najlepšiu možnú efektivitu rušenia a robí akúkoľvek zaznamenanú konverzáciu nezrozumiteľnou pre prehrávanie.

• Diskrétne, jednoduché na použitie a inštaláciu.

• Navrhnuté tak, aby sa zmestili priamo do každého moderného domova, miestnosti, kancelárie, do kaviarne alebo na dôležité stretnutia.

• Rýchla aktivácia.

• Už nemusíte hovoriť potichu, či šepkať. Buďte samí sebou na osobných stretnutiach a predchádzajte tajnému nahrávaniu.



Technické špecifikácie:

Maximálny dosah: v závislosti od záznamového zariadenia asi 3 metre
Smerovosť zariadenia v horizontálno-smerovej rovine 120°
Diaľkový ovládač: 433,92 MHz v pásme ISM dosah 20 metrov
Napájanie: 15V/110-230V
Max. doba nepretržitej prevádzky 4-5 hodín, prestávka 30 minút.
Prevádzková teplota 0° - + 40° C
Priemer montážneho otvoru 190mm, šablóna v balení
Hmotnosť: 700g



Obsah balenia:

1x AKJS-23-01 rušička mikrofónov

1x 15V/230V

2x RF diaľkové ovládanie

Podrobnosti o produkte
AKJS-23-01
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa