Rušička mobilných mikrofónov - AKRSB-01

AKRSB-01 je box pre 5 mobilných telefónov s rušením Bluetooth a WiFi ako aj rušením všetkých typov mikrofónov pre znemožnenie nahrávania alebo odpočúvania cez mobilný telefón. Box je priehľadný aby každý videl aktivitu telefónov ako sú prichádzajúce SMS správy alebo hovory.

3 000,00 € (s DPH)
Kód:
AKRSB-01
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

SAFE BOX AKRSB-01 je vhodný do kancelárie a určený na ochranu dôverných konverzácií pred únikom cez mobilné komunikačné kanály. Poskytuje súčasnú ochranu až 5 mobilných telefónov pred vzdialeným akustickým prístupom cez mobilné komunikačné kanály všetkých dostupných štandardov. Účinnosť ochrany je dosiahnutá prostredníctvom vysokokvalitného smerového ultrazvukového poľa, ktoré tlačí komplexný, na mieru ušitý tvar vlny na frekvenčné pásmo, ktoré je pod bodom ľudského počutia, ale priamo v zóne bežnej šírky pásma zvukového mikrofónu, pričom na membránu mikrofónu pôsobí konštantný hlukový tlak. Súbor 10 vysokokvalitných piezoelektrických meničov riadených mikročipom, ktorý automaticky posúva signál šumu v časovej a frekvenčnej oblasti, čím sa dosahuje najlepšia možná účinnosť rušenia a akýkoľvek ľudská reč zachytená na mikrofóne mobilného zariadenia je nezrozumiteľná. Po vložení telefónu a zapnutí zariadenia spustí aktívne rušenie. SAFE BOX AKRSB-01 ruší okrem mikrofónov aj Bluetooth signály a WI-FI 2,4 - 2,5 GHz signály pre prípad že by niekto mal s mobilným telefónom spárovaný externý bezdrôtový mikrofón. Zariadenie je celé priehľadné tak aby ste vedeli vždy pohľadom skontrolovať či niekto nenamontoval tajne do zariadenia nejaké iné nežiadúce odpočúvanie alebo monitorovanie, alebo nespravil zásah do elektroniky aby zabránil rušeniu. Po boku je BOX zmatnený tak aby prípadne kamera niektorého mobilu nevedela natáčať video. Cez veko vidíte prichádzajúce SMS správy a hovory na mobilné telefóny. Ak sa jedná o niečo dôležité viete jednanie prerušiť a vybaviť dôležitý hovor. Zariadenie má vstavané dve nabíjateľné batérie.

Vlastnosti zariadenia:

- Kapacita až 5 mobilných telefónov
- Zariadenie je úplne tiché
- Priesvitný obal pre lepšiu kontrolu
- Rušenie BT a WiFi

Technické špecifikácie:

Rušenie: Smerové ultrazvukové
Bluetooth
WI-FI 2,4 - 2,5 GHz
Výdrž batérie: 10 hod
Nabíjateľná batéria: 2 x Li-Ion kapacita 10000 mAh

Obsah balenia:

1x Rušička SAFE BOX AKRSB-01

2x Batéria

2x Nabíjacie káble

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKRSB-01
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa