Profesionálny detektor GPS trackerov, 2G až 5G GSM signálov a skrytých kamier

AK-055UGTM je detektor GPS zariadení, mobilov a GSM špionážnych zariadení a skrytých kamier. Pomôže vám pri hľadaní a kontrole vašich priestorov kancelárie, bytu, domu alebo auta ak chcete mať istotu že vás nikto nesleduje prípadne neodpočúva.

336,00 € (s DPH)
Kód:
AK-055UGTM
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Toto zariadenie je špeciálne vyrobené na detekciu GPS sledovača, bez ohľadu na to, aké technológie prenosu používa: SM (Short message) alebo GPRS (mobilný prenos dát), cez rôzne mobilné siete (systém mobilného telefónu) 2G / 3G / 4G / 5G / CDMA, dokáže určite identifikovať signál GPS sledovača a chrániť vaše súkromie. Tento multifunkčný detektor mobilov, GSM špionážnych zariadení, ploštíc, skrytých kamier vám pomôže pri hľadaní a kontrole vašich priestorov kancelárie, bytu, domu alebo auta ak máte podozrenie že vás niekto odpočúva plošticou, prípadne sleduje tajnou kamerou či GPS lokátorom. Prístroj disponuje svietiacim stĺpikom z ôsmych LED ktorý ukazuje silu nameraného signálu pričom citlivosť prístroja nastavujete tlačidlami plus - mínus na boku zariadenia. Takýmto postupom pridávania a uberania citlivosti a pohybom krok po kroku smerom k najsilnejšiemu signálu sa dopracujete presne k tomu miestu kde je špionážne zariadenie umiestnené. Detektor má možnosť pripojiť slúchadlá čo umožňuje pracovať aj v hlučnom prostredí, alebo nerušiť okolie pípaním. Pri každom zapnutí tohto zariadenia sa rozsvietia všetky jeho LED diódy čo slúži na auto test pre všetky funkcie. Detektor zaisťuje, že si používatelia nebudú zamieňať signály rádia so signálmi odpočúvacích zariadení. Zariadenie dokáže vyhodnotiť či sa jedná o GPS alebo GSM signál. Prístroj disponuje odpojiteľným modulom pre detekciu prítomnosti magnetu, pohybom prístroja s nadstavcom (modulom) po nábytku alebo inom predmete vie zdetegovať prítomnosť magnetického poľa čo vám oznámi blikajúcimi LED červenými diódami, zvukom. Väčšina GPS a ploštíc má zabudovaný magnet čo vám môže pomôcť pri kontrole.

Vlastnosti zariadenia:

- Všestrane použitelný detektor, dokáže detegovať bezdrôtovú GSM plošticu, 2G/3G/4G/5G špionážne zariadenia.
- Jasné LED kontrolky typu signálu nastavenia a stavu batérie
- Automatická indikácia detegovaného typu signálu
- Funkcia zisťovania prítomnosti magnetu
- Možnosť napájania externým zdrojom pre dlhodobé používanie
- Malá hmotnosť detektoru

Technické špecifikácie:

Využitie:GPS sledovač GSM / 3G / 4G / 5G, mobilné telefóny GSM / 3G / 4G / 5G (3300~3800), odposluch (skrytý mikrofón), špionážna kamera, rušička GPS
Počet LED na module:8 ks informačných LED červená, zelená biela
Výstražný režim:LED indikácia, Zvuková signalizácia, Vibrácie
Napájanie:5V DC spínaný napájací adaptér
4 x AAA NiMH 1,2V 800nAh, alebo suchá AAA batéria
Rozmery:L 11,6 x Š 7 x T 3,3 cm
Váha:160g (bez batérii)

Obsah balenia:

1x Detektor AK-055UGTM

1x Nadstavec na vyhľadávanie magnetov

4 x AAA NiMH 1,2V 800nAh

1x USB nabíjačka

1x USB kábel

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-055UGTM
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa