Multifunkčný detektor GSM signálov, mobilov, ploštíc, GPS, magnetov a skrytých kamier

AK-055UEMR je multifunkčný detektor GSM špionážnych zariadení, BT, WiFi skrytých kamier a GPS lokátorov vám pomôže pri  kontrole vašich priestorov kancelárie, bytu, domu alebo auta ak chcete mať istotu že vás nikto neodpočúva prípadne nesleduje. Tento detektor sa dá využiť aj na obranu. Môže biť zapnutý nonstop a keď zachytí v blízkosti niektorú nežiadúcu frekvenciu oznámi to výstrahou. 

168,00 € (s DPH)
Kód:
AK-055UEMR
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Tento multifunkčný detektor je vhodný pomocník na každý deň. Je to viacúčelový detektor mobilov, GSM špionážnych zariadení a BT alebo WiFi skrytých kamier ktorý vám pomôže pri vyhľadávaní a kontrole vašich priestorov kancelárie, bytu, domu alebo auta ak máte podozrenie že vás niekto odpočúva plošticou, prípadne sleduje tajnou kamerou či GPS lokátorom. Prístroj disponuje svietiacim stĺpikom z ôsmych LED ktorý ukazuje silu nameraného signálu pričom citlivosť prístroja nastavujete tlačidlami plus - mínus na boku zariadenia. Takýmto postupom pridávania a uberania citlivosti a pohybom krok po kroku smerom k najsilnejšiemu signálu sa dopracujete presne k tomu miestu kde je špionážne zariadenie umiestnené. Pri každom zapnutí tohto zariadenia sa rozsvietia všetky jeho LED diódy čo slúži na auto test pre všetky funkcie. Zariadenie AK-055UEMR zaisťuje, že si používatelia nebudú zamieňať signály rádia so signálmi odpočúvacích zariadení. Zariadenie dokáže vyhodnotiť či sa jedná o WiFi alebo GSM signál. Detektor má možnosť zapnúť aj automatický režim. Po spustení režimu AUTO, keď sa rozpozná RF bezdrôtový signál, sa hľadáčik objektívu automaticky rozsvieti, aby pomohol identifikovať objektív skrytej kamery. Prístroj disponuje funkciou pre vyhľadávanie objektívov skrytých kamier. Táto funkcia sa zapína ak sa chystáte tieto objektívy kamier vyhľadať. Blikajúce silné červeno-oranžové LED diódy sa začnú odrážať v skrytom objektíve kamery aj keď je kamera za tmavým plexisklom nejakého prístroja ( stolové hodinky, router, nabíjačka mobilných telefónov, DVD prehrávač a iné ) a cez filter vyhľadávača tieto odlesky jasne uvidíte. Po tomto stačí už len konkrétne miesto skontrolovať či sa tam naozaj skrytá kamera nachádza.  Ďaľšiou funkciou ktorú prístroj má je detekcia prítomnosti magnetu, pohybom prístroja po nábytku alebo inom predmete vie zdetegovať magnetické pole. Väčšina GPS a ploštíc má zabudovaný magnet čo vám môže pomôcť pri kontrole napríklad auta. Ďaľšiou funkciou je EMR vyhľadávanie, zariadenie vie naisť elektroniku na krátku vzdialenosť 1-2cm aj keď nič nevysiela pomocou elektromagnetického žiarenia ktoré z prístroja vychádza. Napríklad DVR kamery alebo skryté diktafóny v predlžovačkách a iných objektoch. Detektor má malú váhu, môžete si ho umiestniť na selfie tyč a ľahko skontrolujete rôzne dymové a PIR senzory, stropné lampy, podhľady a iné.

Vlastnosti zariadenia:

- Všestrane použitelný detektor, dokáže detegovať bezdrôtovú GSM plošticu, bezdrôtovú analógovú kameru, bezdrôtovú digitálnu kameru / IP kameru, špionážnu kameru, WiFi, 2G/3G/4G/5G telefóny, GPS tracker (2G/3G/4G Multi network modem).
- Jasné LED kontrolky typu signálu nastavenia a stavu batérie
- Automatická indikácia detegovaného typu signálu
- Funkcia zisťovania prítomnosti magnetu
- Možnosť napájania externým zdrojom pre dlhodobé používanie
- Malá hmotnosť detektoru

Technické špecifikácie:

Rozsah: 50 MHz - 6.0 GHz
.........................................................
Dosah detegovaného signálu:
100mW 2,4GHz bezdrôtová kamera: do 3m
10mW 5,8GHz bezdrôtová kamera: do 1,5m
GSM mobilný telefón: do 4,5m
Smartfón 4G do 4,5m
Mobilná sieť 3G 2100: do 1,3m
Smartfón 5G: (3300 ~ 3800 MHz): do 2m
Objektív kamery: do 5m
Magnet na GPS trackeri: do 0,1m
Elektroniku DVR, diktafóny (EMR): do 1-2cm
.........................................................
Počet LED na module: 6 ks výkonných oranžovo-červených LED diód
Výstražný režim: LED indikácia, Zvuková signalizácia, Vibrácie
Napájanie: 5V DC spínaný napájací adaptér
3 x AAA NiMH 1,2V 800nAh, alebo suchá AAA batéria
Rozmery: L 10.4 x W 5.5 x T 2.2 cm
Váha: 75g (bez batérii)

Obsah balenia:

1x Detektor AK-055UEMR

3 x AAA NiMH 1,2V 800nAh

1x USB nabíjačka

1x USB kábel

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-055UEMR
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa