Detektor GSM signálov mobilov, ploštíc a skrytých kamier

Detektor AK-055UAE mobilov a GSM špionážnych zariadení vám pomôže pri hľadaní a kontrole vašich priestorov kancelárie alebo bytu, domu, ak chcete mať istotu že vás nikto neodpočúva prípadne nesleduje tajnou kamerou. Tento detektor sa dá využiť aj na obranu. Môže biť zapnutý nonstop na externom zdroji a keď zachytí v blízkosti niektorú nežiadúcu frekvenciu oznámi to výstrahou.

504,00 € (s DPH)
Kód:
AK-055UAE
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Tento RF Detektor mobilov a GSM špionážnych zariadení vám pomôže pri hľadaní a kontrole vašich priestorov kancelárie alebo bytu, domu, ak máte podozrenie že vás niekto odpočúva prípadne sleduje tajnou kamerou či GSM plošticou. Detektor môžete používať aj na ochranu priestoru. Nová séria AK-055UAE je špeciálne navrhnutá na detekciu GSM-3G-4G-5G signálov mobilných telefónov. Prístroj nebude rušený signálmi iných frekvenčných pásiem. Na prístroji je prehľadný LCD displej nastavení a informácií o signáli. Displej zobrazuje nastavenia úrovne citlivosti a režimu varovania . Pri detekcii signálov mobilného telefónu sa na LCD obrazovke zobrazí frekvenčné pásmo, intenzita signálu ( hodnota dB ) a pruhy sily signálu. Bežní používatelia aj profesionáli si môžu bez problémov skontrolovať, či niekto používa mobilný telefón, alebo vzdialené monitorovacie zariadenia využívajúce technológiu mobilných telefónov. Detektor AK-055UAE má dobrú schopnosť detekcie signálov mobilných telefónov GSM / 3G / 4G / 5G (3300 ~ 3800 MHz), vrátane monitorovania zvuku GSM / 3G / 4G / 5G a monitorovania videa 3G / 4G / 5G. Zariadenie má tri referenčné hodnoty, aby si používateľ mohol vybrať vhodnú referenčnú hodnotu podľa prostredia, predvolená hodnota je Stredná referenčná hodnota. Detekčná vzdialenosť sa bude meniť v závislosti od sily signálu a modelu mobilného telefónu. Napríklad, ak chcete kontrolovať veľkú miestnosť alebo miestnosť s vysokým stropom, nastavte referenčnú hodnotu na hodnotu Vysoká , čím získate detekčnú vzdialenosť s polomerom až 20 metrov. Ak chcete kontrolovať malú oblasť, ako je napríklad väzenská cela, nastavte referenčnú hodnotu na Nízka a získate detekčnú vzdialenosť s polomerom 5 ~ 6 metrov. Potom nebude rušený detektor rádiovými vlnami z vedľajšej miestnosti. Pri každom zapnutí tohto zariadenia sa rozsvietia všetky jeho LED diódy čo slúži na auto test pre všetky funkcie. Do prístroja je možné si pripojiť štandardné slúchadlá pre citlivejšiu detekciu bez rušenia okolia.

Prístroj môžete mať zapojený na externom zdroji a zapnutý, keď sa niekto priblíži do jeho blízkosti prístroj vás na to upozorní.

Vlastnosti zariadenia:

- Dokáže detegovať bezdrôtovú GSM plošticu, špionážnu kameru 2G/3G/4G/5G, telefóny 2G/3G/4G/5G, GPS tracker (2G/3G/4G/5G Multi network modem).
- Prehladný LCD displej typu signálu, sily signálu, nastavenia a stavu batérie
- Automatická indikácia detegovaného typu signálu
- Možnosť napájania externým zdrojom pre dlhodobé používanie

Technické špecifikácie:

Detekčné frekvencie: 700, 800, 900, 1800, 2100, 2600, 3600 MHz
Rozsah 5G: 6 3300 ~ 3800 MHz
Výstražný režim: LCD displej, LED indikácia, Zvuková signalizácia, Vibrácie, Tichá detekcia cez slúchadlá
Výstup: 3,5mm Jack na slúchadlá
Napájanie: 5V DC spíncí napájací zdroj
4 x AAA NiMH 1,2V 800nAh, alebo suchá AAA batéria
Rozmery: L 11,6 x Š 7 x T 3,3 cm (bez antény)
Váha: 215g (bez batérii)

Obsah balenia:

1x Detektor AK-055UAE

3x Anténa

1x Slúchadlá

4x AAA NiMh batéria

1x USB kábel

1x USB nabíjačka

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-055UAE
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa