Detektor skrytých kamier AKD-E01

Kompaktný detektor skrytých kamier AKD-E01 je vhodný na odhaľovanie rôznych skrytých kamier. Ovláda sa jedným tlačidlom. Je vybavený infračervenými IR LED diódami. Vďaka kompaktným rozmerom je zariadenie ideálnym riešením pre tých, ktorí často cestujú, využívajú hotely a potrebujú byť v kľude. Na jedno nabitie vydrží pracovať 25 hodín.

54,00 € (s DPH)
Kód:
AKD-E01
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Kompaktný a spoľahlivý detektor skrytých kamier AKD-E01 sa vyznačuje malými rozmermi čo ho predurčuje na každodenné nosenie so sebou. Vďaka jednoduchému ovládaniu jedným tlačidlom je obsluha tohto detektora nenáročná. Detektor je vybavený infračervenými IR LED diódami, takže pracuje s odrazmi, ktoré svietia pri hľadaní potenciálne skrytej šošovky. Disponuje štyrmi režimami svietenia - blikania. Zariadenie je možné použiť na kontrolu a ochranu priestorov pred skrytými kamerami ako sú: kancelárie, rokovacie sály, hotelové izby, bytové priestory. Na jedno nabitie vydrží detektor pracovať 25 hodín. Nabíjanie prebieha cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. 

ukážka LED

* Pre lepšie vyhľadávanie a detekciu kamier je dôležité zmeniť polohu zariadenia a intenzitu blikania LED diód. Rôzne zariadenia, ako sú kamery alebo senzory sa najlepšie vyhľadajú ​​na bielom pozadí, ako sú steny, krby. Preto odporúčame používať detektor v rôznych polohách a z rôznych vyhľadávacích bodov.

Vlastnosti zariadenia:

- Kompaktné prenosné zariadenie
- Ľahko sa ovláda jedným tlačidlom
- Výkonné infračervené IR LED
- 25 hodín práce pri plnom nabití batérii
- Nabíjateľná batéria sa nabíja cez micro USB

Technické špecifikácie:

Batéria: 950 mA
Nabitie: 4-5 hodín
Rozmery: 37 x 99 x 13 mm
Výdrž batérie: 25 hodín
Hmotnosť: 24 gramov

Obsah balenia:

1 x detektor skrytých kamier

1 x USB kábel

1 x užívateľský manuál

Podrobnosti o produkte
AKD-E01
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa