Wifi 360° panoramatická kamera s funkciou žiarovky

Kvalitná Wi-Fi smart kamera v tvare žiarovky, určená do interiéru. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o klasickú LED žiarovku. Hoci toto zariadenie plní aj funkciu žiarovky, disponuje aj ďalšími funkciami. 360 stupňový objektív monitoruje celú plochu interiéru v ktorom sa žiarovka nachádza. Zábery môžete sledovať cez bezplatnú aplikáciu prostredníctvom systému Android alebo iOS.

105,00 € (s DPH)
Kód:
AK-360Z
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Táto kamera vybavená modulom Wi-Fi so vstavaným LED svetlom Vám umožní kombinovať spoľahlivé sledovanie Vášho domova, majetku, detí, domácich miláčikov. S touto kamerou jednoducho zvýšite bezpečnosť vášho domova či firmy za pár minút. Kamera dokáže zachytiť pohyb človeka a podľa nastavení môže napríklad aj zapnúť svetlo. Samozrejme po zaznamenaní pohybu dostanete prostredníctvom notifikácie na mobilnom telefóne upozornenie s presným dátumom a časom. Všetky záznamy sa ukladajú na vloženú SD kartu a môžete si ich prehrávať a sťahovať cez aplikáciu na diaľku.
Zariadenie disponuje aj funkciou obojsmernej komunikácie, vďaka zabudovanému reproduktoru a mikrofónu.
          žiarovka

Celé zariadenie možno ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie, ktorá pracuje s operačným systémom Android a iOS. Mobilná aplikácia slúži na nastavenie funkcii svetla, kamery, detekcie pohybu a na komunikáciu. Toto zariadenie môže mať naraz aj viac užívateľov. Zariadenie má široké možnosti využitia či už potrebujete sledovať, čo sa deje vo vašej domácnosti bez vašej prítomnosti, alebo potrebujete sledovať svojich zamestnancov vo firme. Zariadenie sa jednoducho inštaluje do bežnej objímky, ktorú zvládne takmer každý. Aplikácia je intuitívna a prácu s ňou zvládne aj technicky menej zdatný človek.


Technické špecifikácie:

Rozlíšenie: 1080p
Uhol snímania: 360° - rybie oko
Nočné videnie: Áno
Zvuk: Obojsmerný zvuk - zabudovaný reproduktor aj mikrofón
Prevádzková teplota: -20° -  +50°C
Podpora operačných systémov: Android, iOS
Detekcia pohybu: Áno
Svetlo: 3 kusy LED biele svetlo
Rozmery: priemer 80 mm x 141mm
Hmotnosť: 140g

Obsah balenia:

1x Žiarovka so skrytou kamerou

1x Objímka na pripevnenie E27

1x Príslušenstvo na montáž (skrutky, hmoždinky)

1x Kľúč na resetovanie

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK-360Z
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa