Mini IP WiFi DVR Kamera s PIR senzorom a dlhou výdržou 24hod.

Táto mini širokouhlá kamera s WiFi modulom má možnosť sledovania živého obrazu a zvuku v FULL HD rozlíšení na diaľku cez aplikáciu pre Android, iOS a Windows. Jedným prepnutím prepínača sa zmení na DV rekordér, ktorý dokáže zaznamenávať pri dostatočnom svetle video 24 hod. Pri plnom nabití vďaka PIR senzoru ochráni Váš priestor po dobu 180 dní. Hlásenia prichádzajú do aplikácie na váš smartfón.

180,00 € (s DPH)
Kód:
AK71 WiFi
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Napriek tomu, že má zariadenie malé rozmery poskytuje bohatú ponuku užitočných vlastností. Kameru je možné spárovať s domácou WiFi sieťou, vďaka čomu je možné sledovať obraz na živo, alebo zo záznamu na diaľku cez mobilný telefón (smartfón), tablet, alebo priamo na Vašom počítači s operačným systémom Windows prostredníctvom aplikácie. Nastavenie režimov a kamery je pritom možné ovládať priamo cez aplikáciu. Micro SD karta nie je súčasťou balenia, preto ju odporúčame zakúpiť spoločne so zariadením (max. 256GB). Zariadenie pritom poskytuje možnosť nahrávania pri detekcii pohybu s použitím PIR senzora, čo výrazne šetrí miesto na pamäťovej karte a elektrickú energiu. Pri takomto režime dokáže kamera vydržať v pohotovostnom režime až jeden rok. Čas sa odvíja od počtu zaznamenaných narušení a od minút sledovania živého obrazu.
Ak zariadenie použijete s pripojením na WiFi, v takomto režime dokáže kamera zaznamenať na jedno nabitie batérie do plna štyri až šesť hodín záznamu pričom je neustále pripojená na WiFi s tím že pozeráte obraz hocikedy keď si zmyslíte. Keď príde k zachyteniu pohybu, hneď dostávate hlásenie do aplikácie s možnosťou pozrieť živé video.

Pri zvolení režimu DV (nastavenie režimu nepretržitého nahrávania) dokáže kamera zaznamenávať 24 hodinový záznam pri plnom nabití batérie, ale bez možnosti sledovania živého obrazu. Obraz si môžete prehrať po dokončení nahrávania. Buď následným vybratí SD karty v počítači, alebo po dobití batérie v aplikácii.

Stav batérie vidíte neustále na obraze v aplikácii. Ak batéria klesne pod 25% zariadenie vás začne upozorňovať na stav batérie. Samozrejme ak do kamery privediete externý zdroj napájania môže kamera bežať nepretržite.

V rozhraní aplikácie sa dá nastaviť, aby v prípade zaznamenania pohybu zaslalo zariadenie upozornenie o pohybe majiteľovi priamo na mobilný telefón (smartfón), alebo tablet, alebo do počítača výstražnú správu. Automaticky sa do aplikácie vyhotoví snímka s údajmi o narušení a podľa nastavenia sa môže zaznamenávať aj video so zvukom. Vďaka tejto šikovnej možnosti majiteľovi neunikne žiaden dôležitý moment, ktorý sa udial pred objektívom kamery. Kamera je dodávaná s magnetickým držiakom, vďaka ktorému je možné kameru pripevniť prakticky kamkoľvek.
Kamera ma vstavaný reproduktor a mikrofón, takže v prípade potreby môžete aktivovať v aplikácii obojsmernú komunikáciu s osobou v blízkosti kamery.
Obsluhovať a nastavovať kameru zvládne aj menej technicky zdatný užívateľ.

Vlastnosti zariadenia:

- Nahrávanie video záznamov vo vysokom rozlíšení 1080P spoločne so zvukom

- Podpora prezerania živého videa, alebo záznamov priamo v bezplatných mobilných aplikáciách pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOS a Android, ako aj pohodlne cez aplikáciu pre Windows

- Uhol obrazu je 145 stupňov
- Do zariadenia je možné vložiť pamäťovú kartu ( micro SD max. 256 Gb )
- Nahrávať video záznamy je možné aj v tme do 5-10 metrov
- V aplikácii je možné nahrávať video a robiť fotky aj priamo do mobilného telefónu
- Živý obraz môžu naraz sledovať štyria užívatelia
- Dlhá výdrž batérie v pohotovostnom režime do 180 dní
- Obsluhovať a nastavovať kameru zvládne aj menej technicky zdatný užívateľ
- Zariadenie je možné pomocou dodávaného držiaku upevniť prakticky kamkoľvek

Technické špecifikácie:

Typ senzoru snímania: GC2053 1/2,9-palcový 1080p CMOS snímač s progresívnym skenovaním
Citlivosť snímača: 0,3-0,5 Lux (farebný režim), 0 Lux (ČB režim)
Rozlíšenie videa: Hlavný stream: 1080p (1920×1080)@30fps / 1296p(2304×1296)@30fps  Vedľajší: 360p (640×360)@15fps
Objektív: 3,2 mm modul
Uhol obrazu: 145˚ (uhlopriečka)
Kódovanie obrazu: Hlavný profil H.264+/H.264/Motion-JPEG/JPEG
Spotreba pamäte: 10 min. / 55 Mb
Infračervený senzor: Automatický spínač snímania šošoviek, 6ks 940nm SMD IR LED, vzdialenosť IR žiarenia: 5-10 m
Sieťové rozhranie: WiFi 2,4 ~ 2,4835 GHz  IEEE802.11b/g/n
Úložisko: SD karta do 256Mb
Obojsmerná Komunikácia: Áno - Vstavaný mikrofón 38db, 8Ω 0,5W reproduktor
Spotreba: Menovitý výkon: 2,05 W (so zapnutými infračervenými svetlami) Maximálny výkon: 3,0 W (všetky funkcie sú zapnuté) / Pohotovostný výkon: 0,002 W
Batéria: 1500mAh
Pracovné podmienky: Teplota: -10~50℃, vlhkosť:<90%
Rozmery zariadenia: 36,5 x 36,5 x 40 mm
Hmotnosť: 60 g

Obsah balenia:

1x Mini kamera

1x USB kábel

1x Magnetický držiak

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AK71 WiFi
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa