HD WiFi modul s magnetom pre vlastné riešenie

Modul AKR-C017 poskytuje užívateľovi možnosť skryť špionážnu kameru do akéhokoľvek ľubovoľného predmetu v domácnosti a vyrobiť si tak vlastnú kamufláž skrytej kamery. Vďaka zabudovanému modulu WiFi je možné spárovať zariadenie s domácou WiFi sieťou a sledovať záznam z aplikácie pre smartfóny a tablety v reálnom čase, alebo zo záznamu na diaľku z akéhokoľvek miesta na svete s prístupom na internet.

102,00 € (s DPH)
Kód:
AKR-C017 (WiFi)
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis zariadenia:

S týmto inteligentným riešením kamerového modulu môžete ľahko vytvoriť svoj vlastný špionážny produkt. Skrytý modul s kamerou vďaka svojim malým rozmerom  môžete vložiť prakticky do akéhokoľvek ľubovoľného predmetu, ktorý máte vo Vašej domácnosti, alebo v práci.

Zariadenie bolo navrhnuté tak, aby ho hoci aj menej technický zdatný užívateľ bol schopný ľahko obsluhovať a nastavovať. Modul má navyše v sebe zabudované WiFi, vďaka nemu umožňuje spárovanie modulu s ľubovoľnou WiFi sieťou ak viete názov a heslo siete. Po tomto sparovaní je možné obsluhovať zariadenie na diaľku kedykoľvek a odkiaľkoľvek s prístupom na internet pomocou smartfónu alebo tabletu.

Tento modul patrí medzi vychytané novinky na trhu so SMART funkciou pripojenia sa cez aplikáciu pre iOS a Android. Vďaka bezplatnej aplikácii, ktorú si viete stiahnuť v obchode s aplikáciami môžete mať vždy dianie pred skrytou kamerou pod kontrolou. Priamo v aplikácii je možné nastaviť zasielanie informácií o pohybe pred skrytým objektívom v podobe SMART notifikácií, ktoré sa užívateľovi zobrazia na displeji telefónu v tom momente, kedy zariadenie zachytí pohyb.

Zariadenie zhotovuje video záznam v rozlíšení 720p alebo 640p spoločne so zvukom. Okrem toho má zariadenie v sebe zabudovaný citlivý mikrofón, ktorý zaznamenáva iba hlas z jeho okolia zvuky z rádia potláča. Všetky zhotovené záznamy zariadenie ukladá na vloženú ľubovoľnú micro SD kartu až do veľkosti 128Gb. Záznamy je potom možné spätne sledovať a ukladať do mobilného telefónu na diaľku cez aplikáciu, alebo priamo na počítači, alebo notebooku stiahnutím dát z micro SD karty. Pri prehrávaní uložených videí je možné zhotovovať fotografie z prehrávaného videa, ktoré sa ukladajú do mobilného telefónu. Samozrejmosťou je nahrávanie videa a zhotovovanie fotografii do mobilného telefónu nezávisle na tom čo práve zariadenie robí. To sa môže podariť keď vám zariadenie oznámi pohyb a vy si pre istotu hneď zapnete nahrávanie na mobilný telefón, tak budete mať nahrávku pre istotu dvojmo.
V prípade, že sa SD karta zaplní video záznamami je možné nastaviť funkciu automatického prepisovania najstaršieho zhotoveného záznamu najnovším. V záznamoch je samozrejme možné zapnúť tzv. pečiatku s presným dátumom a časom pre ľahšiu orientáciu pri hľadaní dôležitého momentu.

Za zmienku stojí určite spomenúť funkciu detekcie pohybu, ktorá zabezpečí, že zariadenie začne nahrávať záznamy na vloženú micro SD kartu len v prípade dôležitých momentov, kedy sa pred objektívom zariadenia začne niečo odohrávať, čo má neskôr pozitívny vplyv na kapacitu vloženej micro SD karty.

V zariadení je možné spustiť aj nepretržité nahrávanie videa. V tomto móde zariadenie vydrží zhotovovať video záznam až 6 hodín na jedno nabitie batérie do plna. Alternatívnym riešením je možnosť mať pripojené zariadenie k elektrickej zásuvke pomocou USB kábla a adaptéra, čím sa zabezpečí, že zariadenie bude pracovať nepretržite bez akýchkoľvek obmedzení.

Zariadenie môžete zdieľať s viacerými osobami.

Vlastnosti zariadenia:

- Jednoduché a hlavne flexibilné zhotovenie konštrukcie miniatúrnej kamery a zariadenia pre ukrytie do akéhokoľvek bežného predmetu.
- Miniatúrna nenápadná kamera, umiestnená na pásovom vodiči.
- Nahrávanie video záznamov vo vysokom rozlíšení Full HD spoločne so zvukom
- Ovládanie, nastavovanie a prezeranie záznamov v reálnom čase, alebo z archívu z akéhokoľvek miesta na svete s dostupným internetovým pripojením.
- Podpora aplikácií pre populárne platformy operačných systémov iOS a Android pre smartfóny a tablety.
- Možnosť zapnúť detekciu pohybu pričom zariadenie nahráva záznam na vloženú micro SD kartu, len v tých momentoch, keď sa pred objektívom skrytej kamery niečo udeje.
- Podpora micro SD karty do veľkosti 128GB.
- Priamo v mobilnej aplikácií je možné nastaviť zasielanie notifikácií o pohybe pred zariadením, tým pádom nikdy nič dôležité užívateľovi neunikne.
- Citlivý mikrofón, ktorý zachytí akýkoľvek zvuk, alebo hlas z okolia.
- Externá vysokokapacitná batéria až 3000mAh s dlhou výdržou nahrávania.
- Možnosť pripojiť zariadenie priamo k elektrickej sieti pomocou USB kábla a adaptéra pre nepretržitú prevádzku zariadenia.
- Funkcia nahrávania pri detekcii pohybu, nepretržité nahrávanie, nahrávanie podľa harmonogramu.
- Jednoduchá obsluha zariadenia a taktiež prívetivé užívateľské prostredie v aplikácii.
- Možnosť zapnutia/vypnutia pri zaplnení SD karty, automatického prepisovania posledného zhotoveného záznamu najnovším.
- Časová pečiatka s presným dátumom a časom zobrazená vo videu pre ľahšiu orientáciu.
- Veľmi malé rozmery.

Technické špecifikácie:

Rozlíšenie videa: 720p, 460p (1280x720)
Počet snímkov za sekundu: 16 fps
Kodek: H.264
Záznam 720P: 3min / 13mb podľa členitosti obrazu a zvuku
CMOS snímač: 1.0MPx
Uhol zobrazenia: 90°
Podpora P2P: Áno
Vzdialenie ovládanie: Áno
Podpora micro SD: 128GB
Výdrž batérie: Pri nepretržitom nahrávaní cca 5 hodín
Batéria: Nabíjateľná Lipol 3,7V 2600mAh
Doba nabíjania: 5-6 hodín podľa použitej nabíjačky
Podpora aplikácií: iOS a Android
Dĺžka pásového vodiča kamery: 150 mm
Veľkosť kamery s objektívom: 8 x 8mm
Rozmer zariadenia: 60 x 30 x 10 mm
Rozmer batérie: 85 x 45 x 5 mm
Váha zariadenia: 23 g 
Váha batérie: 42 g

Obsah balenia:

1x WiFi špionážny modul s 720P kamerou

1x Externá batéria

1x kovová podložka

1x USB kábel

1x Užívateľský manuál SK



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKR-C017 (WiFi)
Štítky
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (10)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa