4G a WiFi modul pre vlastné riešenie kamuflovanej pinhole Full HD kamery v predmetoch

Modul AKIP-051B poskytuje užívateľovi možnosť skryť špionážnu pinhole kameru do akéhokoľvek predmetu a vyrobiť si tak vlastnú kamufláž skrytej kamery. Zabudovaný modul je možné spárovať s WiFi alebo použiť SIM kartu a sledovať obraz so zvukom v aplikácii v reálnom čase, alebo zo záznamu na diaľku z akéhokoľvek miesta na svete s prístupom na internet. Modul disponuje aj automatickým nočným videním.

180,00 € (s DPH)
Kód:
AKIP-051B (4G a WiFi)
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

S týmto inteligentným riešením kamerového modulu môžete ľahko vytvoriť svoj vlastný špionážny produkt. Skrytý modul s kamerou môžete vložiť prakticky do akéhokoľvek ľubovoľného predmetu, ktorý máte vo vašej domácnosti alebo v práci. Zariadenie bolo navrhnuté tak, aby ho hoci aj menej technický zdatný užívateľ bol schopný ľahko obsluhovať, nastavovať a nainštalovať.

Zariadenie má navyše v sebe zabudovaný 4G a WiFi modul, ktorý umožňuje spárovanie modulu s WiFi sieťou, alebo pripojenie cez 4G SIM kartu s internetom, vďaka čomu je možné obsluhovať zariadenie na diaľku kedykoľvek a odkiaľkoľvek s prístupom na internet pomocou smartfónu alebo tabletu cez aplikáciu.

Tento modul patrí medzi vychytané novinky trhu so SMART funkciou pripojenia sa cez aplikáciu pre iOS a Android. Vďaka bezplatnej aplikácii, ktorú si viete stiahnuť v obchode s aplikáciami môžete mať vždy dianie pred skrytou kamerou pod kontrolou. Priamo v aplikácii je možné nastaviť zasielanie informácií o pohybe pred skrytým objektívom v podobe SMART notifikácií a zvuku, ktoré sa užívateľovi zobrazia na displeji telefónu v tom momente, kedy zariadenie zachytí pohyb. Tieto notifikácie sa dajú aj vypnúť podľa potreby užívateľa.

Zariadenie zhotovuje kvalitný video záznam v rozlíšení FULL HD 1080P spoločne so zvukom. Okrem toho má zariadenie v sebe zabudovaný citlivý mikrofón, ktorý zaznamenáva hlas a zvuky z jeho okolia. Všetky zhotovené záznamy zariadenie ukladá na vloženú ľubovoľnú micro SD kartu až do veľkosti 128GB. Záznamy je potom možné spätne prehrávať a sťahovať na diaľku cez aplikáciu, alebo priamo na počítači alebo notebooku stiahnutím dát z micro SD karty.

Za zmienku stojí určite spomenúť funkciu detekcia pohybu, ktorá zabezpečí, že zariadenie začne nahrávať záznamy na vloženú micro SD kartu len v prípade dôležitých momentov, kedy sa pred objektívom zariadenia začne niečo odohrávať, čo má neskôr pozitívny vplyv na kapacitu vloženej micro SD karty. Zariadenie disponuje aj nočným videním a na kábliku je senzor a dve výkonné IR diódy pre automatické prepínanie deň / noc.

Záznamy a fotografie je možné robiť aj priamo v aplikácii čím sa záznam ukladá priamo do telefónu. Vďaka tomu môžete mať záznam skôr pre rýchlejšiu.

V zariadení je možné spustiť aj nepretržité nahrávanie video záznamu bez prestávky, čo má však vplyv na batériu. Pri zvolení kontinuálneho nahrávania zariadenie vydrží zhotovovať video záznam až 4-5 hodín na jedno nabitie cez deň, alebo 2-3 hodiny v noci. Alternatívnym riešením je možnosť mať pripojené zariadenie k elektrickej zásuvke pomocou dodávaného USB kábla a adaptéra, čím sa zabezpečí, že zariadenie bude pracovať nepretržite bez akýchkoľvek obmedzení.

V prípade, že sa video záznamami zaplní pamäť vloženej micro SD karty je možné nastaviť funkciu automatického prepisovania najstaršieho zhotoveného záznamu. V záznamoch je samozrejme možné zapnúť tzv. pečiatku s presným dátumom a časom pre ľahšiu orientáciu pri hľadaní dôležitého momentu.



Vlastnosti zariadenia:


- Jednoduché a hlavne flexibilné zhotovenie konštrukcie zariadenia pre ukrytie do akéhokoľvek bežného predmetu
- Miniatúrny objektív kamery typu pinhole, umiestnený na pásovom vodiči
- Nočné automatické prisvietenie pre nahrávanie v úplnej tme
- Nahrávanie video záznamov spoločne so zvukom vo vysokom rozlíšení HD, SD
- Prenos obrazu a zvuku cez 4G alebo WiFi - možnosť zdielať zariadenie
- Ovládanie, nastavovanie a prezeranie záznamov v reálnom čase, alebo z archívu z akéhokoľvek miesta na svete s dostupným internetovým pripojením
- Podpora aplikácií pre populárne platformy operačných systémov iOS a Android pre smartfóny a tablety
- Možnosť zapnúť detekciu pohybu pričom zariadenie nahráva záznam na vloženú micro SD kartu, len v tých momentoch, keď sa pred objektívom skrytej kamery niečo udeje, viac úrovní citlivosti
- Priamo v mobilnej aplikácií je možné nastaviť zasielanie notifikácií o pohybe pred objektívom kamery, tým pádom nikdy nič dôležité užívateľovi neunikne
- Denník udalostí o zachytených pohyboch + video záznamy na SD karte
- Podpora ľubovoľnej micro SD karty až do veľkosti 128GB
- Citlivý mikrofón, ktorý zachytí akýkoľvek zvuk alebo hlas z okolia
- Externá vysokokapacitná batéria až 1500mAh s dlhou výdržou nahrávania
- Možnosť pripojiť zariadenie priamo k elektrickej sieti pomocou USB kábla a adaptéra pre nepretržitú prevádzku zariadenia
- Jednoduchá obsluha zariadenia a taktiež prívetivé užívateľské prostredie v aplikácii
- Možnosť zapnutia / vypnutia nahrávania v slučke - automatické prepisovanie posledného zhotoveného záznamu najnovším
- Časová pečiatka s presným dátumom a časom zobrazená vo videu pre ľahšiu orientáciu
- Časový harmonogram nahrávania videa so zvukom a široká ponuka rôznych iných nastavení



Technické špecifikácie:


Rozlíšenie videa záznamu: 1920 x 1080 px
Počet snímkov za sekundu: 20 fps
Kodek: H.264
CMOS snímač: 2.0 Mpx
Uhol zobrazenia: 145°
Nočné videnie: Áno, 2 x IR LED 940nm - okom neviditeľné svetlo
Dosvit nočného svetla: 5 - 6 m
Podpora micro SD: 128 GB
Veľkosť záznamu: 2 minúty - 15 Mb záleží od členitosti obrazu
Batéria: Nabíjateľná 1500 mAh / 3,7 V
Spotreba energie: 300 mAh
Výdrž batérie: Pri nepretržitom nahrávaní cca 4 - 5 hodín
Výdrž batérie s použitím IR: Pri nepretržitom nahrávaní cca 2 - 3 hodiny
Doba nabíjania: 3 - 4 hodiny
Možnosť napájania: Áno, USB kábel a nabíjačka 5 V / 1 A
Dĺžka pasoveho vodiča: Kábel kamery 13 cm
Vzdialenie ovládanie: Áno (smartfón, tablet, Android, iOS Apple)
Certifikácia: CE, RoHS



Obsah balenia:


1x 4G a WiFi špionážny modul

1x Externá batéria

1x USB kábel

1x USB čítačka SD kariet

1x PIN na resetovanie modulu

1x Užívateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKIP-051B (4G a WiFi)
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (10)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa