Hodinky s otočnou FULL HD skrytou kamerou a diktafónom

Tieto elegantné smart hodinky AKROU-17 nepôsobia dojmom že by v sebe ukrývali kameru aj s mikrofónom. Kamera natáča videa so zvukom vo FULL HD rozlíšení alebo samostatne len zvuk. Vďaka displeju máte všetky informácie k dispozícii. Hodinky môžete otáčať vďaka čomu viete nastaviť kameru na miesto záujmu.

129,00 € (s DPH)
Kód:
AKROU-17
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Tieto elegantné smart hodinky AKROU-17 nepôsobia dojmom že by v sebe ukrývali kameru aj s mikrofónom. Kamera natáča videa so zvukom vo FULL HD rozlíšení alebo samostatne len zvuk. Vďaka displeju máte všetky informácie k dispozícii. Kamera na hodinkách je umiestnená na boku hodiniek a tak hodinky môžete otáčať vďaka čomu viete nastaviť kameru presne na miesto záujmu. Hodinky je možné používať ako klasické náramkové hodinky. Princíp otáčania hodiniek je na magnete čím sa hodinky dajú v sekunde oddeliť od remienka a pri magnetizovať na ľubovoľný kovový predmet ako je zárubňa dverí, radiátor, stropné svietidlo, chladnička, digestor a iné.

Magnetický princíp otáčania hodiniek - AKROU-17

Hodinky sa jednoducho ovládajú, stlačením tlačidiel na boku hodiniek, pri zaznamenávaní videa alebo zvuku a aj pri bežnom nosení je obrazovka zhasnutá (čierna), hodinky môžete hocikedy prebudiť pre kontrolu stavu batérie, presného času. Po prebudení hodinky vždy po pár sekundách zhasnú. Na obrazovke hodiniek je prehľadne zobrazený čas dátum a stav nahrávania tak si viete okontrolovať čo hodinky práve vykonávajú. Nahrávanie sa môže zapínať aj pri zhasnutej obrazovke. Hodinky majú dlhú výdrž na plne nabitú batériu vydržia nahrávať dve hodiny, pričom môžu fungovať aj s externým napájaním.

Hodinky po pripojení k počítaču sa správajú ako bežný USB kľúč na prenos dát, zaznamenané súbory si pohodlne prenesiete do vášho počítača.

Hodinky sa dajú nabiť priloženým USB káblom a bežnou USB nabíjačkou na mobilné telefóny 5V / 1-2A, alebo pripojením k počítaču, stav batérie vidíte na obrazovke hodiniek.

Vlastnosti zariadenia:

- Dokonalé kamuflovaná kamera v smart hodinkách s moderným dizajnom
- Jednoduché ovládanie dvomi tlačidlami
- Nahrávanie obrazu s kvalitným zvukom
- Nahrávanie len kvalitného zvuku bez obrazu
- Natáčanie kamery na ľubovoľný smer
- Podpora vysokokapacitných SD kariet
- Dlhá výdrž na jedno nabitie
- Dôležité informácie na obrazovke hodín

Technické špecifikácie:

Uhol záberu: 65° / 360°
Rozlíšenie videa a fotografie: 1920 x 1080 px
Počet obrázkov: 30fps
Kódovanie videa: MJPG
Veľkosť úložiska: 8 - 256 Gb micro SD karta
Batéria: 350 mAh
Nabíjanie batérie: USB nabíjačkou 5V/1A
Čas nabíjania: 2 hodiny
Výdrž pri nahrávaní videa: 140 minút
Výdrž v režime hodiniek: 15 dní
Hrúbka hodiniek: 16 mm
Veľkosť ciferníku: Ø 45 mm
Obvod remienka: 125 - 200 mm

Obsah balenia:

1x Smart hodinky s kamerou

1x USB kábel

1x Remienok

1x Náhradná krytka

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKROU-17
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (10)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa