Mini GPS tracker pre rôzne spôsoby monitorovania

AGP-105 je GPS tracker malých rozmerov bez magnetov (neprichytáva na seba v ruksaku kovové predmety) s možnosťou sledovania presnej polohy cez mobilné aplikácie, internetové prehliadače, alebo SMS s bohatým výberom rôznych funkcii, odolný IP66.

105,00 € (s DPH)
Kód:
AGP-105
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Univerzálne GPS zariadenie je ukryté v rozmerovo malej konštrukcii. Zariadenie pracuje na základe telefónnej siete GSM/GPRS od ľubovoľného operátora a signálov z GPS, Glonass družíc ak nemá signál tak dokáže ukázať približnú polohu cez A-GPS a WiFi. Tracker používa najmodernejšie technológie lokalizácie GPS a AGPS s dvojitým polohovaním. Umiestnenie GPS trackera je možné monitorovať prostredníctvom mobilných aplikácii pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOS a Android, alebo priamo cez počítač pomocou webového rozhrania cez ľubovoľný internetový prehliadač. Polohu zariadenia je možné taktiež kontrolovať okrem už spomínaných možností vyžiadaním lokalizácie prostredníctvom SMS správy so spätným odkazom na polohu cez Google Maps. Aby mohlo zariadenie komunikovať bezproblémovo na diaľku, je nutné do neho vložiť aktívnu SIM kartu od ľubovoľného operátora s internetom.


Zariadenie má vo svojej konštrukcii zabudovanú nabíjateľnú vysokokapacitnú batériu. V pohotovostnom režime vydrží tracker pracovať jeden mesiac pri odosielaní polohy jeden krát za deň. Pri aktívnom režime sledovania polohy sa výdrž v závislosti od používania znižuje. Všetko záleží od nastavenia intervalu odosielania polohy a od času kedy je zariadenie v pohybe. Zariadenie vás prostredníctvom aplikácie upozorní na slabú batériu, pričom v aplikácii vidíte stav batérie. V aplikácii zariadenia si môžete nastaviť hlásenie ak prekročí vami nastavenú rýchlosť, hlásenie ak sa zariadenie dostane do pohybu, 3 Geo ploty (neviditeľne ploty), keď zariadenie prekročí vybratú oblasť dostanete upozornenie do mobilného telefónu podľa nastavenia buď SMS, telefonát na spárované číslo alebo PUS hlásením. Všetky udalosti sa zapisujú v aplikácii do denníka. Cez webové rozhranie si ich môžete vyexportovať do počítača. Zariadenie posiela svoju polohu podľa nastaveného intervalu Nastavovanie, obsluha a inštalácia GPS trackera je technicky nenáročná, zvládne to aj menej technicky zdatný užívateľ.

Technické špecifikácie:

Podpora siete: GSM/GPRS
GSM frekvenčné pásma: 850/900/1800/1900MHz
GPS čip: UBLOX
Čas zistenia polohy po zapnutí: studený štart 35-80s; teplý štart 1s.
Presnosť GPS: 5 metrov
Batéria: 3.7V, 1400mAh
Výdrž v pohotovostnom režime: 30 dní pri nastavení odosielania polohy raz denne
Výdrž batérie v bežnom režime: 10 dní
Podpora aplikácii: iOS, Android
Webové rozhranie: Možnosť prihlásenia sa cez internetový prehliadač
Odolnosť: IPX6
Pracovná teplota: -20°C ~ +55°C
Rozmery zariadenia: 50 mm x 47 mm x 22 mm
Hmotnosť: 56,6g

Obsah balenia:

1x GPS tracker

1x USB kábel

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AGP-105
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa