Biele hodinky COROS PACE 3 silikónový remienok

Coros PACE 3 zlepšuje svojho legendárneho predchodcu v každom ohľade. Sleduj svoj tréning a zotavenie s hodinkami, ktoré sú ľahké a pohodlné, s vyspelou technológiou, vynikajúcou presnosťou údajov a sú podporované softvérovým systémom COROS.

249,00 € (s DPH)
Kód:
COROS PACE 3
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Neprekonateľný pomer ceny a výkonu. COROS PACE 3 sú napratané technologickými vychytávkami - voliteľné dvojfrekvenčné GPS, teraz až 38 hod. výdrž batérie v GPS režime, plnohodnotná GPS navigácia s intuitívnymi Turn-By-Turn upozorneniami, ľahko čitateľný dotykový displej, úplne nový a ešte presnejší snímač srdcovej frekvencie (tepu), zabudovaný oxymeter, meranie kvality spánku, prehrávanie hudby. A teraz aj s plnou podporou outdoorových a zimných aktivít. Ľahké ako pierko - iba 30 gramov. COROS PACE 3 sú plnohodnotné GPS hodinky za veľmi dostupnú cenu.

Už nikdy sa nestratíš. COROS PACE 3 podporuje plnohodnotnú GPS navigáciu s ľahko pochopiteľnými Turn-By-Turn upozorneniami na displeji hodiniek - ako pri navigácii v aute. Nahraj si do hodiniek cez pár klikov trasu pretekov (GPX súbor) alebo tréningovú trasu, ktorú si si pripravil v COROS apke (Route Planner). Už žiadne blúdenie počas tréningu a zaručene sa nestratíš na pretekoch.

Monitoruj svoje zdravie a progres. Napríklad aj počas spánku. Množstvo pokročilých senzorov pre bežný život a šport. Nový, úplne prepracovaný a ešte presnejší zabudovaný optický senzor pre meranie srdcovej frekvencie (tepu). Zmeraj si kvalitu spánku a usporiadaj si nasledujúci deň - vyhni sa zbytočnému preťaženiu. Zabudovaný pulzný oxymeter zmeria množstvo kyslíka v tvojej krvi - dôležitý ukazovateľ o tvojej celkovej kondícii. Barometrický senzor ti ukáže trend počasia alebo blížiacu sa zmenu - napríklad búrku.

COROS PACE 3

Viac ako len GPS hodinky. Celý ekosystém podporujúci tvoj progres. COROS PACE 3 sú oveľa viac ako len GPS hodinky. Všetky tvoje aktivity sú vyhodnocované bezplatnou profesionálnou platformou COROS EvoLab, ktorá jednoducho a zrozumiteľne vizualizuje tvoj progres - aj na veľkej obrazovke počítača. Upozorní ťa, ak tvoj tréning bol príliš ťažký a odporučí čas na regeneráciu. Vytvor si štruktúrovaný tréning alebo dlhodobejší tréningový plán - nahraj si ho do hodiniek a nechaj sa viesť. Krok po kroku. Prípadne si zadarmo stiahni tréningové plány navrhnuté profesionálmi - od 5 km až po maratón. Spolupracuj s trénerom cez bezplatnú platformu COROS Training Hub, v ktorej ti nadizajnuje a okomentuje tvoju prípravu. Všetky nástroje sú navrhnuté s jediným cieľom - pomôcť naplniť tvoj plný potenciál.

Detailný pohľad na dáta aktivity. Analyzuj tréningy - spolu so svojim tímom alebo trénerom. Každý COROS používateľ má zadarmo prístup k platforme COROS Training Hub - prehľadný a detailný pohľad na tréningové dáta na veľkej obrazovke počítača. Ľahko zrozumiteľné vizualizácie a prehľady ti pomôžu lepšie pochopiť tvoju prípravu a naplánovať si ďalšie tréningové bloky. Navyše, svoje tréningové dáta môžeš sprístupniť coachovi, ktorý získa detailný pohľad na všetky metriky tvojej prípravy, zanechá komentáre a pripraví pre teba tréningový plán v ľahko zrozumiteľnom kalendári - priamo v COROS Training Hub. Alebo si vytvor svoj vlastný virtuálny tím s kamarátmi v COROS Training Hub, kde si navzájom budete zdieľať dáta, vytýčite si svoje tímové ciele a budete sa vzájomne podporovať.

COROS PACE 3

Ponor sa do precíznych dát v COROS apke. Pohodlne zo svojho telefónu. Tvoje tréningové dáta sa bezproblémovo a veľmi rýchlo zosynchronizujú s COROS apkou. Unikátna analýza tréningovej záťaže a výkonu vyhodnotí tvoju únavu a inteligentne navrhne čas potrebný na regeneráciu. Automaticky si preposielaj tréningy napríklad na službu Strava. A samozrejme apka je zadarmo dostupná pre iOS a Android.


Výdrž batérie až 38 hodín v štandardnom GPS režime s prehľadom pokryje potreby väčšiny. COROS PACE 3 hravo zaznamenajú akúkoľvek aktivitu - bez zaváhania. A pri bežnom používaní COROS PACE 3 vydržia až 24 dní bez nabíjania. V úspornom UltraMax GPS režime je zníženie spotreby energie až o 50%.


Vlastnosti zariadenia:


- Meranie srdcovej frekvencie
- Meranie kvality spánku
- Pulzný oxymeter
- Barometer
- Intuitívna navigácia
- Všetky dáta v aplikácii pre Android a iOS


Technické špecifikácie:


Váha so silikónovým remienkom: 39g
Priemer displeja: 30,48 mm - 1,2 inch
Rozlíšenie displeja: 240 x 240 px
Počet farieb: 64
Typ displeja: dotykový Always-On Memory LCD
Materiál skla displeja: minerálne sklo
Materiál tela hodiniek: zosilnený polymer
Materiál náramku: zosilnený polymer
Šírka: 22 mm
Typ: Quick Release náramok
Spojenie so smartfónmi: Bluetooth, Wi-Fi
Spojenie s príslušenstvom: Bluetooth
Bežné používanie: 24 dní
štandardný GPS režim (GPS/QZSS) / 1 sek. záznam: až 38 hodín
All Systems On (GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS) / 1 sek. záznam: až 25 hodín
All Systems On Dual Frequency (GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS) / 1 sek. záznam: až 15 hodín
UltraMax režim: zníženie spotreby energie až o 50%
Štandardy: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS
Funkcie: navigácia na displeji hodiniek ovládaná buď dotykom na obrazovke alebo cez digitálnu otočnú korunku, návrat na štart (back to start), profil trate, vzdialenosť do cieľa, upozornenie pri chybnom odbočení počas navigácie
Offline mapy: nie
Zoznam senzorov : GPS čip (all satellite GNSS Dual Frequency chipset), optický snímač srdcovej frekvencie, oxymeter, barometrický výškomer, akcelerometer, 3D kompas, teplomer, senzor detekcie nosenia hodiniek
Zoznam aktivít: beh, indoor beh, beh na dráhe, trail beh, turistika, cyklistika, plávanie (indoor, outdoor), triatlon, gym kardio, GPS kardio, lyžovanie, snowboardovanie, bežkovanie, multišport, posilňovanie, tréning, veslovanie (outdoor), indoor veslovanie (indoor rover), vodné športy na hladkej vode (napr. SUP), skákanie cez švihadlo
Formát a iné: MP3, Bluetooth prenos hudby do bezdrôtových slúchadiel
Nastaviteľné jazyky menu: anglický, nemecký, španielsky, francúzsky, poľský, taliansky jazyk
COROS app: Android, iOS
Prevádzková teplota: -20°C až +50°C
Vodotesnosť: 5 ATM (50 metrov)
Čas nabíjania: menej ako 2 hodiny



Obsah balenia:


1x Hodinky s remienkom

1x Nabíjací kábel

1x Používateľský manuál

Podrobnosti o produkte
COROS PACE 3
Štítky
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa