Digitálny modulátor hlasu - AKR-MH

Digitálny bezdrôtový  menič hlasu, ktorý dokáže zmeniť Váš hlas v ôsmych rôznych zneniach podľa Vášho výberu. S týmto zariadením nachytáte kohokoľvek bez toho, aby rozpoznal Váš hlas. Stačí len rozprávať a o ostatné sa postará modulátor. Prístroj má možnosť nastavenia výšky tónu hlasu a rýchlosti odozvy pre ešte dokonalejší efekt robotického hlasu. Zmeňte bežné telefonáty na zábavné nachytávky.

26,40 € (s DPH)
Kód:
AKR-MH
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Zariadenie mení zvuk v reálnom čase a  mikrofón je vyladený tak, že nedochádza k žiadnemu frekvenčnému kríženiu. Vložením 9V batérie je prístroj pripravený a pootočením hlasitosti sa prístroj zapne a Váš telefonát môže začať. 
Tento prístroj môžete využiť na zmenu hlasu pri telefonáte, kde sa mužský hlas zmení na ženský a naopak, alebo na hlas robota, pre lepšiu špionážnu akciu alebo na pobavenie rodiny a blízkych. 
modulátor  modulátor
modulátor  modulátor

Vlastnosti zariadenia:

- Zmena frekvencie hlasu
- 8 rôznych nastavení výšky hlasu (3 vysoké, 3 nízke, robotický)
- 3 ovládacie tlačidlá
- Ľahký a prenosný dizajn produktu

Technické špecifikácie:

Batéria: 9V
Materiál: Plast
Kontrolky : Áno
Rozmery: 80 x 60 x 23 mm
Váha: 130gramov

Obsah balenia:

1x Modulátor

1x Manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKR-MH
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa