Power banka so skrytou HD Wi-Fi kamerou

Power banka s Wi-Fi HD kamerou, detekciou pohybu, hlásením alarmu o pohybe do aplikácii, výdržou nahrávania 9 hodín na jedno plné nabitie a možnosťou nahrávania do nekonečna pri pripojení na externý zdroj napájania. Prístroj sa ovláda pomocou aplikácie pre Android a iOS, ktorá prenáša obraz aj zvuk do Vášho telefónu, tabletu, ako aj do počítača, na diaľku.

89,00 € (s DPH)
Kód:
AK-IP036
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Power banka na prvý pohľad sa neodlišuje od bežnej power banky, dokonca spĺňa všetky jej atribúty. Tento produkt má nielen funkciu Wi-Fi kamery, ale funguje aj ako klasická power banka. Dokáže na diaľku streamovať živé video a dá sa použiť na dobíjanie mobilného telefónu, tabletu a to pomocou dvoch výstupov USB. S veľkým pozorovacím uhlom 120° umožňuje pokryť široké zorné pole sledovaného priestoru. Sledovanie v reálnom čase ponúka lepší vizuálny komfort s obrazmi vyššej kvality.
Okrem toho podporuje LED svetielko, dá sa zapnúť alebo vypnúť pomocou aplikácie a navyše jej ovládanie a nastavovanie je veľmi jednoduché.

Slúži najmä na efektívne, spoľahlivé monitorovanie na zabezpečenie domácnosti či kancelárie. Vezmite si túto power banku na cesty, na Vaše pracovisko a v prípade potreby dobite svoj smartfón,  zároveň však poslúži aj ako pomocník - spoľahlivý strážca. Akonáhle sa niečo pohne pred objektívom kamery,  ihneď posiela oznam do aplikácie. Záznamy sa ukladajú na micro SD kartu s maximálnou kapacitou 128GB. Cez Wi-Fi je možné sledovať obraz a zvuk naživo a to všetko prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie.  Slúži najmä na efektívne, spoľahlivé monitorovanie na zabezpečenie domácnosti či kancelárie. Vezmite si túto power banku na cesty, na Vaše pracovisko a v prípade potreby dobite svoj smartfón,  zároveň však poslúži aj ako pomocník - spoľahlivý strážca. Akonáhle sa niečo pohne pred objektívom kamery,  ihneď posiela oznam do aplikácie. Záznamy sa ukladajú na micro SD kartu s maximálnou kapacitou 128GB. Cez Wi-Fi je možné sledovať obraz a zvuk naživo a to všetko prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie.  Slúži najmä na efektívne, spoľahlivé monitorovanie na zabezpečenie domácnosti či kancelárie. Vezmite si túto power banku na cesty, na Vaše pracovisko a v prípade potreby dobite svoj smartfón,  zároveň však poslúži aj ako pomocník - spoľahlivý strážca. Akonáhle sa niečo pohne pred objektívom kamery,  ihneď posiela oznam do aplikácie. Záznamy sa ukladajú na micro SD kartu s maximálnou kapacitou 128GB. Cez Wi-Fi je možné sledovať obraz a zvuk naživo a to všetko prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie.

 

Slúži najmä na efektívne, spoľahlivé monitorovanie na zabezpečenie domácnosti či kancelárie. V aplikácii si môžete nastaviť aby nahrávala pri pohybe, alebo podľa časového rozvrhu od - do, alebo bez prestávky, alebo aby nenahrávala. Ovládanie prebieha v reálnom čase a ak potrebujete je možnosť zachytiť video so zvukom priamo do mobilu alebo vytvárať fotografie. Samozrejmosťou je sledovanie živého obrazu so zvukom, alebo prehrávanie videí z archívu. Záznamy sa ukladajú na micro SD kartu s maximálnou kapacitou 128GB.
Vezmite si túto power banku na cesty, na Vaše pracovisko a v prípade potreby dobite svoj smartfón, zároveň však poslúži aj ako pomocník - spoľahlivý strážca. Akonáhle sa niečo pohne pred objektívom kamery, ihneď posiela oznam do aplikácie. 
Cez Wi-Fi je možné sledovať obraz a zvuk naživo a to všetko prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie.

power banka so skrytou Wi-Fi kamerou   

power banka so skrytou Wi-Fi kamerou Slúži najmä na efektívne, spoľahlivé monitorovanie na zabezpečenie domácnosti či kancelárie. Vezmite si túto power banku na cesty, na Vaše pracovisko a v prípade potreby dobite svoj smartfón,  zároveň však poslúži aj ako pomocník - spoľahlivý strážca. Akonáhle sa niečo pohne pred objektívom kamery,  ihneď posiela oznam do aplikácie. Záznamy sa ukladajú na micro SD kartu s maximálnou kapacitou 128GB. Cez Wi-Fi je možné sledovať obraz a zvuk naživo a to všetko prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie.


Technické špecifikácie:

Rozlíšenie videa v telefóne: 1920 x 1080
Rozlíšenie videa na SD karte: 1280 x 720
Počet snímok za sekundu: 20 fps
Uhol zobrazenia: 120°
Typ snímača: 1.0 Mega pixel CMOS 
Kompresia videa: H.264
Veľkosť záznamu: 1min / 3MB,  60 minút / 180MB
Výdrž nahrávania pri plnom nabití: 9 hodín prevádzky
Pri nabíjaní powerbanky: Môže nahrávať nonstop
Detekcia pohybu: Áno (tri stupne citlivosti)
Nastavenie nahrávania: Nonstop, podľa pohybu, podľa rozvrhu, vypnuté
Nahrávanie v slučke: Áno (voliteľné)
Typ pamäte: Micro SD karta (max 128GB)
Rozhranie: Micro USB 2.0
Dosah P2P siete: 30m
Aplikácia pre operačný systém: iOS, Android, Windows
Kapacita batérie 2800mA
Čas nabíjania: 8 hodín
Nabíjanie adaptérom: 5V/ 2A
Rozmery: 114 x 60 x 15 mm
Váha: 111g

Obsah balenia:

1x Power banka s kamerou

1x USB kábel

1x Adaptér

1x Čítačka SD kariet

1x Resetovací pin

1x Používateľský manuál

Podrobnosti o produkte
AK-IP036
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (1)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa