Špionážna Wi-Fi kamera ukrytá v lampe s Bluetooth reproduktorom a bezdrôtovou nabíjačkou

BT reproduktor s lampou a nabíjačkou AKM-080 disponuje s ukrytou špionážnou WiFi kamerou. Kvalitný obraz so zvukom je možné na živo sledovať priamo cez mobilné aplikácie pre iOS a Android. Video záznam so zvukom sa ukladá na micro SD kartu, a môžete aj robiť video a foto záznamy priamo do mobilu. Kamera sa jednoducho nastavuje a ovláda. BT reproduktor plní svoju funkciu.

135,00 € (s DPH)
Kód:
AKM-080
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Táto multifunkčná lampička AKM-080 5v1 určite poteší každého, kto má rád hudbu. Zároveň si aj dokážete posvietiť na pracovnú dosku a dokonca, aj nabiť telefón! Vďaka modernému designu v tvare písmena G a použitým materiálom je vhodný nielen do izieb a spální, ale isto poteší školákov a študentov, ako funkčné a súčasne dekoratívne zariadenie do ich izieb. Design lampičky zvýrazňujú aj nožičky s gumovými čapičkami, ktoré chránia nábytok pred poškrabaním.

Skrytá kamera je nenápadne ukrytá priamo v Bluetooth reproduktore so svetlom. BT reproduktor okrem funkcie skrytej kamery plní svoju štandardnú funkciu prehrávanie hudby, počúvanie rádia, farebné svetlo svieti, bliká do hudby a zároveň je to bezdrôtová nabíjačka pre mobilné telefóny. Skrytá kamera nahráva kvalitný video záznam spoločne so zvukom.
Vďaka zabudovanému WiFi modulu je možné po spárovaní s WiFi sieťou ku kamere vzdialene pristupovať cez bezplatnú aplikáciu. Kamera sa jednoducho páruje, nastavuje a ovláda. Zariadenie zvládne obsluhovať aj menej technicky zdatný užívateľ.

Po spárovaní je možné zariadenie prakticky ihneď začať plnohodnotne používať. Aplikácia po spárovaní umožňuje bez obmedzení sledovať video záznam na živo, alebo zo zhotovených záznamov „z archívu“ z akéhokoľvek miesta na svete s prístupom na internet. Rovnako ako prezeranie videa je možné nastavovať funkcie kamery priamo v aplikácii aj bez toho aby ste museli kameru párovať do WiFi sieti. Kamera vysiela takzvanú P2P sieť na blízko na ktorú sa pripojíte a môžete všetko ovládať tak isto ako cez domácu WiFi.
Nastavenia kamery v aplikácii obsahujú pár rozličných nahrávacích režimov. V zariadení je možné si vybrať z pomedzi troch nahrávacích režimov, ako sú pohybová detekcia, kontinuálne nahrávanie v kuse, nahrávanie podľa denného časového plánovania od - do.

Pri nastavení režimu kontinuálneho nahrávania zariadenie nahráva bez prestávky, pričom ukladá video záznamy na micro SD kartu v časových slučkách. V prípade, že sa pamäť na micro SD karte naplní, zariadenie automaticky začne prepisovať najstarší zhotovený video záznam najnovším.

Pri nastavení nahrávania na princípe zachytenia pohybu zariadenie nahráva len keď je pred objektívom kamery zachytený pohyb. Pri tejto funkcii sa dá nastaviť citlivosť a aj časový rozvrh od - do má strážiť pohyb.  

Poslednou možnosťou je nastavenie režimu nahrávania od-do ktoré sa automaticky spustí a ukončí podľa nastavenia. Dá sa nastaviť dva časové intervaly, kedy bude zariadenie nahrávať.

Vo všetkých video nahrávkach, alebo fotografiách je zaznamenaný presný dátum a čas priamo v obraze. Táto funkcia slúži pre lepšiu orientáciu v čase pri vyhľadávaní dôležitých momentov v nahrávkach a ako aj dôkaz kedy bol skutok spáchaný.

Všetky video záznamy a fotografie z archívu je kedykoľvek možné stiahnuť priamo do mobilného telefónu, alebo tabletu prostredníctvom mobilnej aplikácie. Taktiež je možné záznamy prezerať priamo na počítači, notebooku, alebo TV. Zo zariadenia stačí vybrať micro SD kartu a vložiť ju do jedného zo spomínaných zariadení.

Skrytú špionážnu WiFi kameru v BT reproduktore je možné použiť pri množstve dokazujúcich a bezpečnostných prípadoch ako v kancelárii vo firme, tak aj doma.

svetlo

Bluetooth reproduktor je prenosný reproduktor s rádiom, ktorý podporuje Bluetooth, AUX, USB, SD kartu a bezdrôtové nabíjanie. Pripojte sa rýchlo na vzdialenosť až 10 metrov a užite si hlasitý a čistý zvuk. Reproduktor môžete stále napájať cez USB kábel čím si zaručíte nepretržitý chod kamery.

Vlastnosti zariadenia:

- Dokonale ukrytá neviditeľná špionážna kamera v BT reproduktore.
- Nahrávanie video záznamov spoločne so zvukom.
- Ukladanie video záznamov na vloženú ľubovoľnú micro SD kartu až do 128Gb.
- Sledovanie na živo, z archívu, nastavovanie a ovládanie priamo v bezplatnej aplikácii pre smartfóny a tablety s operačnými systémami iOS a Android.
- Zariadenie je dodávané s vysokokapacitnou batériou, vďaka ktorej je možné zabezpečiť prevádzku zariadenia na niekoľko hodín.
- Tri užitočné nahrávacie režimy video záznamov: nepretržité nahrávanie, nahrávanie pri detekcii pohybu, podľa denného plánu.
- Jednoduché párovanie, nastavenie a ovládanie v rozhraní bezplatnej aplikácie.
- funkcia bezdrôtová nabíjačka
- funkcia farebné svetlo môže svietiť aj do rytmu hudby
- funkcia Rádio, prehrávanie MP3 z SD karty, USB kľúča



Technické špecifikácie:


Video rozlíšenie: 1080P
Počet snímkov za sekundu: 20 fps
Kódek: H264 - MPEG4
Batérie: Zabudovaná
Mikrofón: Zabudovaný (Synchronizované nahrávanie zvuku s videom)
Pamät: Zabudovaná
Podpora mobilných aplikácii: Áno, iOS a Android
Typ rozhrania: 5-pin USB
Nabíjacie napätie: DC-5V / 2A
Rozmer ľadvinky: 300 x 130 x 40 mm dĺžka remeňa max 1000 mm
Váha: 228 g aj s batériou



Obsah balenia:


1x Špionážny BT reproduktor so skrytou kamerou

1x USB kábel

1x adaptér 5V/1A

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AKM-080
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (13)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa