Skrytá WiFi kamera Full HD v makete TV boxu

Maketa TV boxu alebo routeru AkTY005, ktorá zapadne do každodenného bežného života. Box disponuje Full HD kamerou s vysokým rozlíšením 1920x1080, nočným videním a detekciou pohybu a dlhou výdržou batérie. Vďaka týmto funkciám máte ihneď hlášku v aplikácii keď niekto naruší strážený priestor, Záznamy, živý obraz ako aj konfigurovanie kamery robíte na diaľku cez aplikáciu ktorá je v cene.

138,00 € (s DPH)
Kód:
AkTY005
Obľúbené0
Porovnať0
Popis

Popis produktu:

Táto maketa TV Boxu alebo routeru AkTY005 má len tie najlepšie funkcie ktoré sa hodia na stráženie priestoru počas vašej neprítomnosti a to bez toho aby vznikalo nejaké podozrenie že priestor je monitorovaný. Kamera nahráva vo vysokom rozlíšení vďaka čomu je obraz čistý a detailný. Vďaka PIR senzoru zariadenie nahráva len keď zachytí skutočný pohyb. Samozrejme hneď pošle správu do vašej aplikácie, vďaka čomu ste hneď informovaný a môžete začať sledovať živý obraz so zvukom. Súčasne môžete v aplikácii nahrávať separátne video so zvukom alebo vytvárať fotografie priamo do aplikácie a neskôr si ich môžete stiahnuť do galérie mobilného telefónu. V aplikácii je možnosť nastavenia od koľkej do koľkej hodiny a minúty má zariadenie sledovať pohyb a aký dlhý záznam má vykonať po ukončení pohybu. Tím sa dá výrazne predĺžiť výdrž batérie.
Poznámka: Zariadenie nevie nahrávať nonstop bez prestávky, nahráva len pri zachytení pohybu.
Podľa toho ako často príde do poplachu a ako často budete nazerať na živý obraz, batérie sa rýchlejšie vybíjajú. Štandardne v balení sa dodávajú dve batérie typ 18650 3,7v s ktorými zariadenie vydrží v pohotovostnom režime 6-8 mesiacov. V zariadení sa nachádza miesto pre štyri takéto batérie. Dokúpením ďalších dvoch batérii viete výdrž zdvojnásobiť. Podľa výrobcu vie zariadenie fungovať pri štyroch batériách dva roky.
Pre tých ktorý sa nechcú zaoberať vybitými batériami je tu možnosť zariadenie napojiť na bežnú nabíjačku 5V/1A napríklad od mobilného telefónu.
Zariadenie automaticky rozpozná nedostatok svetla a automaticky pri zlej viditeľnosti zasvieti pre ľudské oko neviditeľné infra presvietenie ktoré dosvieti do vzdialenosti päť metrov.
Do zariadenia môžete vložiť až 64Gb SD kartu kde sa vmestí pomerne veľa záznamu. Záznamy sa dajú pozerať na diaľku cez aplikáciu alebo ak máte málo času môžete vybrať SD kartu a s priloženou čítačkou si záznamy pohodlne pozriete na počítači.
Zariadenie môžete voľne položiť buď na stolík alebo nižšiu skrinku keďže kamera je naklonená dohora 30°. Zariadenie je možné primontovať aj pribaleným držiakom na stenu všetko podľa potreby.



Vlastnosti zariadenia:

- Nahrávanie videa vo Full HD rozlíšení
- Široký uhol záberu 145° s naklonenou kamerou dohora o 30°
- Neviditeľný IR prísvit na nočné videnie až do vzdialenosti 5 metrov
- Vysoká výdrž batérii 1-2 roky v pohotovostnom režime podľa počtu batérii
- Možnosť prevrátiť obraz
- Obojsmerná komunikácia
- Zvukový výstražný alarm

Technické špecifikácie:

Snímač: 2,0 megapixlový CMOS
Rozlíšenie videa: 1920*1080
Rozlíšenie fotografie: 1920*1080
Počet obrázkov za sekundu: 15FPS
Video kódovanie: H.264
Nočné videnie: IR 940nm neviditeľné, dosah 5-6 m
Uhol snímania: 145 stupňov
Uhol náklonu: 30 stupňov
Podpora Micro SD karty: Max 64GB
Spotreba energie v pohotovostnom režime: 500 μA
Spotreba energie: 350 mAh 
Spotreba energie s nočným videním: 610 mAh
Pohotovostný režim x 2 batérie: 2 batérie približne 365 dní; 4 batérie približne 730 dní
Doba nabíjania batérie: 2 batérie približne 12 hod.; 4 batérie približne 24 hod.
Napájanie / nabíjanie: Štandardná nabíjačka 5V/1A
Reproduktor: Áno
Mikrofón: Áno
Podporovaný operačný systém: Android / iOS Aplikácia CamSC
Rozmery: 178 x 134 x 42 mm
Váha: 311 g s dvomi batériami


Obsah balenia:


1x Maketa TV Boxu s kamerou

2x Batéria 18650 3,7V

1x Držiak na stenu

1x čítačka SD kariet

3x Skrutka s hmoždinkou

1x USB kábel

1x Používateľský manuál



Upozornenie!

Všetky ponúkané výrobky v tejto kategórii slúžia na študijné a súkromné účely! Nevyužívajte techniku na účel, ktorý by mohol byť v rozpore s právnymi normami platnými na území jednotlivých krajín. Predávajúci nezodpovedá za akúkoľvek ujmu a škodu spôsobenú nezákonným použitím predanej techniky!

Podrobnosti o produkte
AkTY005
Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (4)

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa